צלוליטיס ושאר ירקות.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צלוליטיס ושאר ירקות.
    דפנה
    19/02/2010

שלום רב.
    אני בת 26 מבנה גוף רזה אם כי קצת "עגלגלה" בבטן ובירכיים (גובה 1.61 משקל 56). עד לפני שלוש שנים הייתי ממש רזה (50קילוגרם). בנוסף לעליה במשקל, נהיה לי צלוליטיס בכל מקום בגוף! בירכיים ובישבן, בבטן אפילו בשוקיים ובזרועות הידיים, העור רפוי, וממש לא אסתטי ללבוש גופיות אעפ"י שאני ממש לא שמנה ואפילו לא מלאה. בנוסף, עור הפנים שלי שתמיד היה מתוח, חלק, אחיד ובוהק, נהייה אפרורי, החלו להופיע פיצעונים (כ 5-7 במקביל, משהו שלא סבלתי ממנו לעולם) והתחיל "ליפול" וקימטוטים החלו להפציע (אומנם זה לא בולט עדיין, אך אני מאמינה שזו רק ההתחלה..) אני נוהגת למרוח קרם לחות בוקר+ ערב אך לא נראה לי שזה עוזר... כמו כן, יש לי נשירה והשיער נהיה דליל.. וכל זה שאני רק בת 26!!
    בבדיקות דם מלפני שנה נמצא מחסור בקרניטין שאותו לקחתי תקופה כתוסף עד שנאמר לי שגם הקרניטין התייצב (הבנתי שהקרניטין קשור לפירוק שומנים). אני מעשנת ( כ- 8 שנים) כ7-8 סיגריות ביום (מסה להפסיק לא כל כך הולך).
    מבחורה רזה, חטובה ויפה, הגעתי למצב שאני לא יכולה ללבוש גופיה או מכנסיים קצרים. מה ניתן לעשות? והאם ניתן להאשים את העישון בכל הנזקים הנ"ל? ואיך ניתן לשקם העור והגוף?
    בתודה מראש
    דפנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צלוליטיס ושאר ירקות.

הוספת תגובה

• צלוליט

ד''ר מיכאל שוחט
    20/02/2010

עלייל לפנות לרופא עור לשם קבלת טיפול בנשירה ובפצעים בפנים לגבי הצלוליט קימים טיפולים היכולים לעזור כמו טיפול בגלי רדיו מדובר בסידרה של טיפולים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו