עזרה בבקשה דחוף!!!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה בבקשה דחוף!!!!
    ליעם
    19/02/2010

אני פונה לכל הרופאים שמייעצים כאן אם מישהו יכול בבקשה לעזור לי אני התכוונתי ללכת השבוע לטיפול אצל ד"ר אילן זמיר אבל לפי התגובות שלכם לשאולת של אנשים לכבי דר אילן זמיר אני החלטתי לרדת מהנושא של דר אילן זמיר השאלה שלי היא כזו התחילו להופיע לי נקודות חן בהירות כמו כתמים באזור הפנים זה מפריע לי ואני רוצה להוריד אותם האם טיפולי ליזר יכולים לעשות צלקות???? ואם אין נזק האם הטיפולי ליזר להסרת נקודות חן מאושרות ע"י משרד הבריאות ואם כן היכן הייתם ממליצים לי לעשות אותם???? מקווה שתוכלו לענות לי תודה ושבת שלום

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה בבקשה דחוף!!!!

הוספת תגובה

• שכחתי לציין

ליעם
    20/02/2010

הנקודות הם חומות בהירות אבל כאלה שלא בולטות אלה כמין כתמים בתוך העור הפחד שלי שהם יגדלו ויבלטו הם התחילו בתור מין האם אני יכול לעשות הסרת בעזרת מחט חשלמית???? איזה טיפול יכול להסיר לי אותם ללא צלקות??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כתמים

ד''ר מיכאל שוחט
    20/02/2010

מומלץ שתיפני למןמחה ברפואת עור או כרורג פלסטי לשם איבחון הנגעים ורק לאחר מכן ניתן לשקול הסרה בלייזר במיקרה של נק חן מומלץ בכל מיקרה לשלוח חלק לבדיקה פתולוגית טיפולים בלייזר יכולים להשאיר צלקת בהירה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ד"ר שוחט שלום

ליעם
    20/02/2010

קודם כל תודה רבה לך על ההקדשה ושענית לי על השאלה הקטע הוא שיש לי מין נקודות חן קטנות וחומות השאלה שלי האם אני יכול להסיר אותם בעזרת מחט חשלמית או צריבה איזו דרך הכי בטוחה לא להשאיר צלקות הנקודות נמצאות באזור הפנים
    ושוב תודה על עזרתך
    ושבוע טוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פנים

ד''ר מיכאל שוחט
    23/02/2010

בדכ טיפול בפנים משאיר צלקות מינימליות ניתן להסיר את הנגעים לאחר איבחון גם במחט חשמלית וגם בלייזר התוצאות תלויות בגוון העור סוג הנגע ומיומנות הרופא המטפל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו