פילינג גב ומפתח החזה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פילינג גב ומפתח החזה
    אפרת
    22/02/2010

שלום,

החלטתי שברצוני לעשות פילינג כדי לטפל בפצעונים וכתמים שיש לי במפתח החזה ובגב, כתוצאה מאקנה וחטטים, ויש לי מס' שאלות:

1. הבחנתי שבאתרים השונים מראים תמונות של לפני-אחרי רק של פילינג בפנים, ולא באיזורים אלה. האם יש סיבה לכך? האם ניתן להשיג תוצאות מוצלחות באיזורים אלה, או שהתוצאות הן קלות בלבד ולכן מרבית האתרים לא מציגים תמונות?

2. האם אפשר לעשות את זה בזמן שיש אקנה/פצעונים, או שצריך קודם לטפל בפצעונים ורק כשאין שום דבר אפשר לגשת לעשות פילינג?

3. האם יש מניעה לעשות פילינג (קל, בינוני) אם יש בעיות רפואיות כלשהן, לצורך העניין בעיות לב, קרישה וכד'

4. האם אפשר לפתח תגובה אלרגית לפילינג כזה?

5. כמה אמור לעלות טיפול כזה, פחות או יותר?

תודה רבה,

שבוע טוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פילינג גב ומפתח החזה

הוספת תגובה

• פילינג

ד''ר מיכאל שוחט
    23/02/2010

פילינג באזור מפתח החזה יכול להסיר כתמי פיגמנטציה וניזקי שמש ולשפר את מראה העור בגב התוצאות פחות טובות אלרגיה מאד נדירה ואולם ישנן תופעות לוואי אפשריות כמו זיהום מקומי אודם ממושך ואף צלקות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לדנה משלומי בקשר לפילינג

שלומי
    19/03/2010

גם אני כמוך סובל מאוטו בעיה כבר מספר שנים ועברתי המון טיפולים כולל כל מיני פילינגים וזה דבר שלא כל כך עוזר וזה גם מאוד מתסכל כיזה דבר מאוד מבייש ואין מה לעשות צריך להשלים אם זה אם את רוצה לדבר על עוד פרטים אני ישמח לענות לך 0525946991 שלומי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו