הסרת שיער לצמיתות בבית שחי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הסרת שיער לצמיתות בבית שחי
    יפעת
    25/02/2010

שלום,
    עברתי 18 טיפולים באינפרא כאשר עדיין נשארו שיערות רבות,האם מותר מבחינה בריאותית לעשות טיפול בSHR.
    האם SHR מסוכן לטיפול בבית שחי ,איזה סוג קרן משתמשים בשיטה זו?
    אני כהה עור האם זה יעילה,אם לא מה אתה ממליץ?

בתודה
    יפעת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תשובה

ד''ר אלכסנדר אלטס
    25/02/2010

יפעת, שלום.

לא ניתן לייעץ לך בלי לבדוקך. מומלץ לפנות למכון, בו ישנו רופא-יועץ לבדיקה והמלצות אישיות.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עם מי ניתן להתייעץ

יפעת
    25/02/2010

שלום
    אני גרה באזור דרום
    עם מי ניתן להתייעץ?

תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• shr

ד''ר מיכאל שוחט
    27/02/2010

אין שום בעיה לעבור את הטיפול מדובר בטיפולים בקרן אור או לייזר בשיטת shr שבה מועברת כמות אנרגיה ליחידת שטח ואולם השאלה למה לא הגבת לטיפול בקודם

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה אצל מי לעשות

יפעת
    04/03/2010

שלום רב,

***איני יודעת למה לא הצליח האינפרא אבל השאלה אם שיטת SHR פועלת אחרת מאינפרא?
    עשיתי אצל קוסמטיקאית אולי היא לא היתה מיומנת איני יודעת עשיתי כל חודש טיפול .אני גם מחכה לבדיקת ההורמונים שלי אולי זה משפיע .
    ***מה אני יכולה לעשות כרגע כדי לא לקלקל את טיפולי השיער שעווה תחזיר את השערות למצב הקודם הן כרגע פלומתיות?

**אם אני באה למרפאתך בתל-אביב אתם עושים טיפולים להסרת שיער בשיטת SHR?

בתודה
    יפעת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו