מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חייב עזרה!! זה ישנה לי את החייםנער מתבגר07/03/2010
אני כבר לא מצליח לישון כמו בנאדם, דבר זה משפיע על לימודיי ועל חיי החברתיים.
מצב האקנה של הפנים שלי הוא בינוני, והתחלתי לקחת ראוקוטן לא מזמן (חודש שלישי 40 מ"ג).
עקב בעיית האקנה נהייתי כפייתי עבור הנקיון שלי, בכל פעם שאני נוגע בטעות בפצעון אני שוטף ידיים או מנגב עם מגבון.
אני ישן עם סווצ'רט כדי למנוע מהפצעים במרפק ליצור מגע עם שאר המיטה, וכל פעם שפצעון מהפנים נוגע בשמיכה\בכרית אני ישר מנגב עם מגבון.
הסיבה לכל הניקיון הזה הוא ששמעתי שאם אני נוגע בפצעון זה יכול לגרום לפצעונים נוספים במקום בו היד "הנגועה" תגע.
בנוסף אני מקדיש עשר דקות כל ערב בשביל שהפוני שלי לא יהיה על המצח בגלל ששמעתי שזה גורם לשומן מהשער וחיידיקים.
אבל אני מרגיש לאחרונה שהדבר הזה מעיק על חיי, מונע ממנה שינה נאותה וגורם לי להראות כמוזר בעיניי האנשים סביבי, ומבזבז לי זמן ומאמץ.
הייתי שמח לדעת האם אני באמת יכול להדביק את עצמי באקנה עקב מגע של מקום נגוע עם מקום אחר? האם אני מגזים ואיך? מה הדרך הנכונה לפעול?
דברים אלו ישפרו את חיי באופן משמעותי, לכן אשמח לעזרה - אני על סף התמוטטות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד''ר אלכסנדר אלטס10/03/2010בוקר טוב,
פצעי אקנה אינם מדבקים, לכן אתה יכול לוותר על כל הפעולות למניעת ההדבקות.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)