הפסקת רואוקטן לשלושה שבועות וחזרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפסקת רואוקטן לשלושה שבועות וחזרה
    גילה
    07/03/2010

אני בת 29 נוטלת רואקוטן מזה 4 חוד', חודשיים 20 מ"ג, חודש 30 מ"ג, וחודש 40 מ"ג. כרגע התחלתי את החודש החמישי ב- 40 מ"ג. אני שוקלת 48 ק"ג ואמורה להמשיך את החודש החמישי והשישי ב- 40 מ"ג. בעוד כחודש אני רוצה לטוס לנופש למשך 3 שבועות ולכן לא אוכל להשלים את הטיפול. שאלותיי: 1. האם אוכל להמשיך לקחת חודש נוסף לאחר שאחזור? 2. האם ההפסקה תפגע בטיב הטיפול? 3. כמה זמן לפני החשיפה לשמש עלי להפסיק לקחת את הכדורים, האם שבועיים מספיקים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תשובה

ד''ר אלכסנדר אלטס
    10/03/2010

גילה, בוקר טוב.

בכל מה שקשור לטיפול ברואקוטן מומלץ להתייעץ עם הרופא שמנהל את הטיפול. באופן כללי אין טעם להמשיך את הטיפול לאחר הפסקה של מעל שבועיים. במידה וטיפול הופסק בטרם סיומו גדלה סבירות של ההשנות של אקנה בעתיד.
    לגבי חשיפה לשמש- היא לא מומלצת ללא קשר לרואקוטן. העור חוזר להיות כמו שהיה קודם מבחינה זאת כעבור כ- 6 חודשים.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו