מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאיבת שומן ללא ניתוחאסי13/03/2010
שלום,
אני מקווה שאני בפורום הנכון לשאלה זו,
אני מתעניין לגבי הסרת שומן מאזור הצוואר-סנטר כדי ליצור הבלטה של עצם הלסת והסנטר ע"י שהעור יהיה מתוח, (אין לי הרבה שומן, אבל אני רוצה לשפר את המראה)
קראתי על ניתוח שאיבת שומן שהוא כולל בתוכו סיכונים לא פשוטים,
קראתי גם שישנן שיטות חדשות יחסית לביצוע המסת שומן או משהו דומה, ללא ניתוח, כאשר חלקן מבצעות הרס תאי שומן, ונותנות לגוף להתמודד עם פירוקן, וחלקם לא הורסות תאים, אלא מוציאות השומן מהתא והגוף ישרוף אותו לאחר מכן, או משהו כזה.
הבנתי שהרס תאי שומן לא מומלצת מכיוון שזה עלול לגרום לסיכונים.
רציתי לשאול האם ישנה שיטה שנחשבת בטוחה לבצע מה שאני רוצה לעשות ? האם השיטה האחרונה שהזכרתי הינה בטוחה? (סליחה שאני מפרסם, אבל שם החברה שמציעה שיטה זו נקראת בלה קונטור.)
אשמח לשמוע חוות דעת מקצועית,
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאיבת שומן ללא ניתוח
ד''ר צחי שלקוביץ14/03/2010אסי שלום
אין כל דרך לענות על שאלתך בלי לראות במה מדובר .
בברכה
ד"ר שלקוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה על גז האוזון O3
אסי14/03/2010שלום,
ראיתי רק מטפל אחד שמשתמש בגז האוזון לטענתו כדי להמיס שומנים מאזור הצוואר והסנטר,
רציתי לשאול האם שיטה זו בטוחה לשימוש, ומי בארץ מטפל בשיטה זו למטרה הנ"ל ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהומה לגבי ליפוליזיס
אסי14/03/2010סליחה שאני כותב בהמשכים, זה תוך כדי בירורים
ראיתי שיטה נוספת שנקראת ליפוליזיס, שהיא מבוצעת על ידי הזרקת חומר פעיל -פוספטידילכולין (ה- PPC)
מעוניין לדעת אם שיטה זו מכילה בתוכה סיכונים כמו בשיטה הקלאסית או אחרים?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)