יעילות סוגי הפילינג

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יעילות סוגי הפילינג
    רות
    24/03/2010

באחד הפורמים בנושא צלקות , משיב הפרופסור כי מנסיונו כל התכשירים וכל הפילינגים למינהם התוצאות הן מאכזבות , ואינן שוות את ההשקעה בזמן, ובכל הכרוך בכך והפתרון היחיד הוא האיפור...ואני מדגישה מדובר בפרופסור אני העלתי טענתי שזה לא ראוי ולא ישר אם כך הן פני הדברים להוליך שולל , והוא ענה כי אם שיפור ב5 אחוז מספק אותי אז ללכת על זה,אני פונה לדוקטור שלקוביץ מה דעתך,ואני מבקשת תשובה כנה , וישרה ולא מתחמקת כשמדובר בקולגה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יעילות סוגי הפילינג

הוספת תגובה

• מבקשת מדר שלקוביץ התייחסות תודה

רות
    27/03/2010

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה תתקבל בברכה מכל רופא אחר

רות
    05/04/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צלקות

ד''ר מיכאל שוחט
    06/04/2010

במידה ומדובר בצלקות שקועות כתוצאה מאקנה ניתן להשיג שיפור עיי פילינג כימי עמוק ועיי טיפול פילינג בco2 לייזר בשיטת הפיקסל המאפשר לטפל רק באזור הצלקות ללא שינוי גוון העור עם תוצאות
    טובות ושיפור ניכר של הצלקות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו