שימוש בחומצה גליקולית 10%

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שימוש בחומצה גליקולית 10%
    אני שוב
    27/03/2010

שלום

לפני כשלושה חודשים הייתי מס' פעמים אצל קוסמטיקאית עקב בעיה של פצעונים בפנים ועור שומני.
    היא נתנה לי חומצה גליקולית 10% להשתמש בה על בסיס יומיומי, ובבוקר לשים מקדם הגנה.
    הרגשתי שהשימוש בחומצה מטיב מאד עם העור, אך מצד שני גם מאד חזק ומקלף (ברמה שאני בכלל לא בטוחה אם זה בריא).
    יצויין, שאני לא ממש סומכת על הקוסמטיקאית הזו, כי היא לא נראתה לי רצינית, ואשמח לחוות דעת של רופא.

חוץ מזה, חזרתי בחודשיים האחרונים לגלולות דיאנה, עמן הפסקתי (ועקב ההפסקה הופיעו הפצעים), ובעקבות זה אני מרגישה ממש שיפור במראה העור שחוזר לאיזון נורמלי, וכבר לא ממש שומני.
    (בלי קשר לחומצה הגליקולית בה לא השתמשתי בחודשיים האחרונים).

השאלה שלי - האם כדאי בכל זאת להמשיך להשתמש בחומצה הגליקולית כדי להחליק את עור הפנים שכרגע רק נשארו בו סימנים אדומים עקב האקנה? האם מותר להשתמש בחומצה גם על עור שהוא לא ממש שומני או שהקילוף יהיה חזק מדי? האם להשתמש גם במקומות יבשים יחסית כמו הסנטר או רק באזור הטי? האם רופא עור יכול לתת מרשם לחומצה גליקולית במחיר הגיוני או שזה נחשב לקוסמטי בלבד?

תודה רבה מראש על כל התשובות!
    אני.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שימוש בחומצה גליקולית 10%

הוספת תגובה

• מצטרפת לשאלה על החומצה הגליקולית

אני שוב
    28/03/2010

הקוסמטיקאית הביאה לי גם, וזה נראה לי חומר ממש חזק.
    האם בטוח להשתמש בו??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מצטרפת לשאלה על החומצה הגליקולית

אני שוב
    28/03/2010

הקוסמטיקאית הביאה לי גם, וזה נראה לי חומר ממש חזק.
    האם בטוח להשתמש בו??

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אפשר בבקשה לקבל תגובה לשאלה..?

אני שוב
    02/04/2010

פשוט ההודעה איכשהו קפצה אחורה ללא מענה..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חומצה גליקולית

ד''ר מיכאל שוחט
    04/04/2010

ניתן לקבל מרשם לחומצה גליקולית מרופא עור מומלץ שימוש בריכוז של 8 אחוז בערב ומריחה של מקדם הגנה בבוקר יש למרוח כמות קטנה הטיפול יכול להגביר אדמומיות ויובש המחיר בסביבות 100 שקלים לכמות של 30 גרם

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו