נקודות בולטות בעור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נקודות בולטות בעור
    קרן
    05/04/2010

שלום,אני בת 27 ולפני כמה שנים (מעל 5 ) התחילו להופיע לי מעל החזה בצד שמאל נקודות בולטות על העור.משנה לשנה זה רק הולך ועולה לכיוון הצוואר ומחמיר.(מצורפת תמונה).
    הייתי אצל 2 רופאי עור. אחד אמר שאלו נקודות חן נדירות הנקראות "נמוס" או "מנוס".. אינני זוכרת בדיוק איך הוא קרא לזה ושאין לזה אף טיפול ושאין אף מכון לרפואה אסתטית שיהיה מוכן לעשות לי טיפול לייזר באזור כזה רגיש. והרופא השני אמר שאלו נקודות חן ושהוא לא יכול לעזור.
    עברו מאז כמה שנים טובות ותהיתי האם יש לכם מידע בנושא כי אני לא מוצאת כלום על זה ברשת. הנושא מאוד מעיב עליי מאחר ומדובר באזור שלרוב חשוף עקב היותי אישה.. מספיק שאלבש גופיה או חולצת וי או בגד ים זה מאוד בולט לעין ונראה ממש מכוער וקשה לי מאוד עם העובדה הזו. האם קיים טיפול תרופתי או אסתטי שאוכל לעשות על מנת להפטר מהנקודות האלו?
    אודה מאוד לתשובה..בברכת שבוע טוב ותודה, קרן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נקודות בולטות בעור

הוספת תגובה

• נק חן

ד''ר מיכאל שוחט
    06/04/2010

ניתן להסיר את הכתמים- נק חן בלייזר אשמח לסייע להתראות דר שוחט

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו