זינדקלין ולוקסיד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זינדקלין ולוקסיד
    נעמי
    06/04/2010

היי
    אני בת 25 ויש לי עור פנים מעורב, עם נטייה לפצעונים מדי פעם (אף פעם לא היה ברמה של אקנה, אבל עדיין מציק). רופא העור רשם לי זינדלקין ולוקסיד, ואני משתמשת בהם לסירוגין כבר שלושה שבועות (לסירוגין משום שהם מייבשים לי את העור ועושים אדמומיות נוראית בשימוש יומיומי).
    הבעיה היא שנראה לי שבמקום שיפור, המצב רק החמיר.. הבנתי שלוקסיד אמור לשפר משמעותית את מראה העור, ונראה לי שבשלב זה העור נראה גרוע מאי פעם.
    יכול להיות שאלה תופעות לוואי שייעלמו לאחר שימוש ממושך, או שאחרי 3 שבועות (באופן כמעט יומיומי) אני אמורה להבין את הרמז ולהפסיק להשתמש במשחות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זינדקלין ולוקסיד

הוספת תגובה

• לוקסיד

ד''ר מיכאל שוחט
    06/04/2010

יתכן שהריכוז גבוהה מומלץ שתעברי לריכוז של 0.025

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אבל...

נעמי
    06/04/2010

מעבר לאדמומיות, נראה שלאחרונה יצאו לי יותר פצעונים לאחר השימוש במשחות. האם זה הגיוני? זו תופעת לוואי מוכרת או להפסיק להשתמש בהן?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו