הזעת יתר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הזעת יתר
    טל
    19/10/2007

שלום,
    אני בת 13 וחצי ואני סובלת מהזעת יתר בכפות הידיים.
    שמעתי על טיפול הזרקת בוטוקס למניעת הזעה, וביררתי ואמרו לי שאיני יכולה לקבל את הטיפול הזה עדין כי אני צעירה.
    רציתי לדעת אם יש עוד טיפולים שאני יכולה לקבל אותם.
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הזעת יתר

הוספת תגובה

• תגובה להזעת יתר בכפות הידיים

טובה
    19/10/2007

יש מכשיר שנקרא דריוניק. הוא פועל על סוללות. את יכולה למצא באינטרנט או פשוט תשיארי לי הודעה בדואר אלקטרוני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הזעת יתר

סימה
    30/10/2007

הבן שלי בן 15 והוא מזיע בידיים ממש זה מאד מפריע לו כי כבר מעירים לו על זה בבקשה דחוף תשובה הציעו לנו ניתוח ואנחנו לא מעוניינים הוא שחקן כדורעף מצטיין

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הזעת יתר

ד''ר צחי שלקוביץ
    21/10/2007

טל שלום
    גיל אינו מהווה מגבלה , כאשר ישנו שיתוף פעולה מלא והבנה מצד המטופל. לגבי שיטות חלופיות עלייך להתייעץ עם רופא העור שלך.
    בברכה
    ד"ר שלקוביץ

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו