פצעים \ אקנה שלא עוברים ..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פצעים \ אקנה שלא עוברים ..
    ...
    12/04/2010

שלום , אני בת 15 וחצי ויש לי הרבה מאוד פצעונים קטנטנים באמצע המצח בבית החזה וטיפה בגב , כשאני בזמן מחזור שבוע לפני שאני מקבלת הפצעונים נהפכים לאדומים וגדולים ואז שבוע אחרי שאני מסיימת מחזור הם חוזרים להיות קטנים , הייתי אצל רופאת עור והיא נתנה לי לשתות חודש מינוצקלין +לנקות את הפנים עם סבון מיוחד , זה עשה לי אותם טיפה יותר קטנים אבל אז איך שבא המחזור הכל חזר .. היא אמרה שיש לי עור פנים רגיש ושלא יעזרו לי כל המשחות והסבונים , הפצעונים האלה כבר הרבה מאוד זמן אצלי בערך שנה והם לא יורדים , מה עליי לעשות ? רקוטאן אני לא רוצה גם כי זה יכול לחזור לי שוב כמו שאחרי המינוצקלין וגם כי אלה פצעים ממש קטנטנים ולבנים , האם זה יכול להיות גם בגלל חוסר נקיון ?
    תודה מראש !

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פצעים \ אקנה שלא עוברים ..

הוספת תגובה

• תשובה

ד''ר אלכסנדר אלטס
    13/04/2010

בוקר טוב.

לא ניתן להמליץ על טיפול כלשהו באופן וירטואלי. עלייך להמשיך מעקב רופאת העור שלך או לבקש חוות דעת רופא עור אחר, אך בבדיקה אישית בלבד.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו