מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פרופסיהניב21/04/2010
ד"ר שלום רב
יש לי נשירה במפרצים שהחלה לפני שנתיים ואני התחלתי לקחת פרופסיה לפני שנה וחודשיים
עכשיו יש לי שיער שאינו מתארך למעבר ל 4 ס"מ (באיזור המפרצים - כסנטימטר וחצי מקדמת הראש) השיער שנמצא באיזור זה רובו בעובי בריא - אפשר לומר , הוא כמובן כבר הספיק להיפגע ב DHT ועכשיו לשאלתי - הפרופסיה לא גורמת להארכת השיער הזה למרות שיחסית הוא במצב טוב - האם זה אומר שהפרופסיה לא עוזרת לי כלל - כלומר אם היא הייתה עוזרת הוא היה כבר צריך להמשיך להתארך ואם היא לא עוזרת משמע שהוא אמור לנשור (למען האמת השיער באותו אורך נשמר כבר 8 חודשים ללא שינוי) או שיש אפשרות שהפרופסיה עצרה את הנשירה ואותם שיערות קצרות ישארו כל הזמן ולא יצמחו ויתארכו מצד אחד ומצד שני גם לא ינשרו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרופסיה
אלון22/04/2010מניסיון, הפרופסיה עוזרת למנוע את המשך נשירת השיער, ולפעמים יכולה גם להאריך מחדש. אבל לא תמיד. מה שחשוב היה אצלי למשל זה לעצור את הנשירה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופסיה
ד''ר מיכאל שוחט22/04/2010לעיתים באזור של קידמת הקרקפת והמיפרצים ניתן להוסיף טיפול מקומי במינוקסידיל 5 אחוז
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)