צלקות אקנה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צלקות אקנה
    ע
    21/04/2010

שלום,
    עיינתי לפני בתגובות בפורום זה ובפורומים נוספים, אולם הייתי מעונינת ליחס ספציפי:
    האם, חודשיים וחצי לאחר סיום הטיפול ברואקוטן(גיל 22, 4.5 חודשים טיפול,50 מ"ג, שוקלת48 קילוגרם>זמן אופטימלי),והמלצת 2 רופאי עור להמתין חצי שנה/שנה לפילינג/שיוף/פרוצדורה אחרת, על מנת לעזור בהסואת הצלקות והגומות/שקעים מומלץ להשתמש במדרמה/קלו-קוט/דרמרולר? האם יש סיכוי שכעבור זמן תוצרי הלוואי יעלמו או יטשטשו?האם תכשירים אלה עשויים לפגוע בפרוצדורה הפלסטית או המכנית שתבוצע בעוד חצי שנה/שנה?
    הרופא שקיבל אותי בעבר,כאמור, אמר להמתין ולא הזכיר את המשחות שהוזכרו לעיל, אולם הנושא מטריד אותי מאד, מדיר שינה מעיני וגורם לי אי נוחות וחוסר ביטחון עצמי. על כן אודה מאד אם תגיבו להודעה זו.
    תודה רבה מראש, ובכלל על תרומתכם לעולם! :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צלקות אקנה

הוספת תגובה

• צלקות

ד''ר מיכאל שוחט
    22/04/2010

טיפול במדרמה או קלוקוט נועד לצלקות בולטות ולא שקועות מומלץ להמתין לפחות שישה חודשים חלק מהצלקות הקטנות ישתפרו ואז לשקול פילינג כימי או טיפול לייזר לצלקות מומלץ שומוש יום יומי בקרם הגנה משמש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו