מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- האם התכשיר מינוקסיורה22/04/2010
מטפל גם בקרחות שנגרמו כתוצאה מנשירה. כל הראש שלי מלא בקרחות ,האם בזכות המינוקקסי השערות ישובו לצמוח יותר מהר?
וכמה זמן צריך להשתמש בתכשיר עד שרואים תוצאות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מינוקוסי
ד''ר מיכאל שוחט22/04/2010לא ברור מה סיבת הנשירה ? האם מדובר באלופציה אראטה ?מומלץ לפנות לבדיקת רופא עור לאיבחון וקבלת טיפול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש לי נשירה כתוצאה ממחסור בויטמינים
ורה23/04/2010אני סובלת כבר חמש שנים ממחלת קרון פעילה ששום טיפול תרופתי לא עוזר לה.
יש לי מחסור בחומצה פולית (אני שותה) ובדרך כלל גם בברזל שבתקופה האחרונה דווקא תקין משום מה. התחלתי לפני כחודש לשתות גם שמרי בירה שהבנתי שעוזרים. תכשירים שונים כמו למשל hr רוטס לא הועילו לי . וגם כשאני שותה ויטמינים עדיין רק חלק מהם נספג משום שאני כל הזמן משלשלת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמינוקסי
ד''ר מיכאל שוחט23/04/2010תכשיר מינוקסידיל יכול לעזור ואולם עלייך לאזן את הגוף מבחינה תזונתית ובכלל מחלה דלקתית כרונית כמו קרון יכולה לגרום לנשירת שיער ואולם הנשירה תהיה דיפוזית כללית ולא נקודית מומלץ שתיגשי לבדיקת רופא עור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)