האם התכשיר מינוקסי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם התכשיר מינוקסי
    ורה
    22/04/2010

מטפל גם בקרחות שנגרמו כתוצאה מנשירה. כל הראש שלי מלא בקרחות ,האם בזכות המינוקקסי השערות ישובו לצמוח יותר מהר?
    וכמה זמן צריך להשתמש בתכשיר עד שרואים תוצאות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    האם התכשיר מינוקסי

הוספת תגובה

• מינוקוסי

ד''ר מיכאל שוחט
    22/04/2010

לא ברור מה סיבת הנשירה ? האם מדובר באלופציה אראטה ?מומלץ לפנות לבדיקת רופא עור לאיבחון וקבלת טיפול

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש לי נשירה כתוצאה ממחסור בויטמינים

ורה
    23/04/2010

אני סובלת כבר חמש שנים ממחלת קרון פעילה ששום טיפול תרופתי לא עוזר לה.
    יש לי מחסור בחומצה פולית (אני שותה) ובדרך כלל גם בברזל שבתקופה האחרונה דווקא תקין משום מה. התחלתי לפני כחודש לשתות גם שמרי בירה שהבנתי שעוזרים. תכשירים שונים כמו למשל hr רוטס לא הועילו לי . וגם כשאני שותה ויטמינים עדיין רק חלק מהם נספג משום שאני כל הזמן משלשלת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מינוקסי

ד''ר מיכאל שוחט
    23/04/2010

תכשיר מינוקסידיל יכול לעזור ואולם עלייך לאזן את הגוף מבחינה תזונתית ובכלל מחלה דלקתית כרונית כמו קרון יכולה לגרום לנשירת שיער ואולם הנשירה תהיה דיפוזית כללית ולא נקודית מומלץ שתיגשי לבדיקת רופא עור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו