גירויי בקעקוע

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גירויי בקעקוע
    רוני
    22/04/2010

שלום .
    עשיתי לא מזמן קעקוע (לא הקעקוע הראשון)ואחרי שבוע בערך שהקעקוע התחיל כבר להתקלף שמתי לב שיש מקומות בקעקוע שיחסית לקעקוע זה לא בהרבה מקומות יש מין גירויי שהוא בצבע ורוד ולפעמים זה מגרד ולפעמים זה לא אבל הורוד לא עובר מזה יכול להיות ועם יש איזו דרך בלי רופא עור עם יש איזה משהו בבית לשים שזה יעבור
    תודה מראש!..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גירויי בקעקוע

הוספת תגובה

• קעקוע

ד''ר מיכאל שוחט
    23/04/2010

כנראה מדובר ברגישות לפיגמנט הבע שבקעקוע יש למרוח משחה סטרואידלית כמו בטקורטן או דרמובט ולעיתים יש צורך להסיר את הקעקוע

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גירויי בקעקוע

רוני
    23/04/2010

אבל עשיתי לפניי זה כמה קעקועים ולא היה לי אף פעם ככה וזה לא משהו כיאלו שרואים אותו חזק זה מין ורוד כזה אבל הוא מגרד ושהייתי ברופאת משפחה היא והביאה לי משחה בשם טרידרם וזה לא עוזר..לבנתים אני ממשיך לשים את המשחה ויטה מרפן זה טוב ??

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קעקוע

ד''ר מיכאל שוחט
    23/04/2010

יש חשיבות לגוון הקעקוע מומלץ מריחה של מישחה כמו בטקורטן אתה יכול למרוח גם ויטה מרפן מומלץ שתיפנה לרופא עור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גירוי

רוני
    24/04/2010

אני רוצה לעשות תור לרופא עור אבל כמו שאני יודע זה יקח זמן עד שיהיה תור אז השאלה שלי היא יכול להיות שזה פתאום תוך הזמן שאני מחכה לתור זה יעבור ??
    ותודה על העזרה..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו