קרם הגנה מהשמש

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קרם הגנה מהשמש
    ענת
    25/04/2010

שלום
    שחכתי להוסיף על השאלה שלי שבעבר.. ששאלתי איך אפשר להעביר אדמומיות שנשארו אחרי אקנה וכתבו לי כאן שזה עובר אחרי מספר חודשים ואם לא אז לנסות להשתמש בקרם הגנה מפני השמש. עכשיו השאלה היא למרוח את הקרם שאני יוצאת לבחוץ או שאני בבית? אני אישה עובדת ולעבודה אני מתאפרת לכן זה לא אפשרי שאני אמרח אותו כל בוקר כשאני יוצאת מהבית ואני יכולה למרוח אותו לפני שאני יושנת אז שאלתי היא אם הקרם עובד גם שאני בבית ולא בחוץ כדי להוריד את האדמומיות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קרם הגנה מהשמש

הוספת תגובה

• תשובה

ד''ר אלכסנדר אלטס
    28/04/2010

רחל, שלום.

קרם הגנה בפני השמש מיועד להגנה בפני השמש ואין בו כל תועלת בשעות הלילה או בשהייה במקום סגור משמש.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

ענת
    28/04/2010

אז בשביל מה הצעתם לי למרוח את הקרם הגנה הזה אם הוא לא עובד? הוא רק מגם מפני השמע הוא לא מסיר את האדמומיות אחרי האקנה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו