מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
רפואה פרטית > פורומים רפואיים > פורום אטופיק דרמטיטיס, אסטמה של העור >יבלת ויראלית בכף הרגל - מסוכנת?
- יבלת ויראלית בכף הרגל - מסוכנת?מרב01/05/2010
ד"ר שלום רב לך,
ראשית אני מודה לך על הקדשת זמנך במתן תשובה.
אני מבקשת הסבר מפורט ברשותך: לבני יש יבלת ויראלית בכף הרגל. לאחר אולטרסאונד: אורכה 1.1ס"מ ועומקה 0.6 ס"מ. אנחנו עדיין בסדרה של טיפול חנקן ואין הטבה. אני מאוד חרדה ומודאגת שמא היבלת יכולה להתפשט ברגל ולהוות סכנה. האם כך הדבר? בבקשה הסבר מפורט ככל שתוכל כי אני בחרדות נוראיות מתוך דאגה מהלא נודע.. שכחתי לציין שהיבלת היא מסוג וורוקה, כך הבנתי מהכתוב. הצילו :( אני ממש ממש מודאגת שהיא תגדל ואולי היא אף מסוכנת. תודה, אמא מודאגת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יבלת ויראלית בכף הרגל - מסוכנת?
ד''ר צחי שלקוביץ02/05/2010מרב שלום
יבלות לעולם!! אינן מסוכנות. לחששות שלך אין כל בסיס רפואי. חבל להשקיע בכך אנרגיה מיותרת. המלצתי החמה היא לתת לרופא העור להמשיך לטפל כמיטב הבנתו/ה ובמידה והחנקן הנוזלי לא יעזור הם ידעו להפנות אותך לטיפולים נוספים.
בברכה
ד"ר שלקוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
מטפל סיעודי: איך בוחרים נכון?
איך בוחרים מטפל סיעודי שיתאים ליקרים לנו מכל...כל הטיפים כאן
בחן את עצמך:
האם יש לכם ביטחון עצמי?
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)





.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
