נשירה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נשירה
    רון
    07/05/2010

ד"ר שלום אנא ממך תעזור לי - מצטער מראש על אורך השאלה
    עקב התחלת נשירה במפרצים פניתי לרופא עור שרשם לי פרופסיה שאלתי מספר רופאים בפורום וכל אחד אומר לי משהו אחר לגבי הבדלים בין השפעת פרופסיה בין המפרצים לבין איזור הקודקוד
    1) ד"ר אלכס גינזבורג טוען שפרופסיה ככלל מיועדת לאיזור הקודקוד ומרכז הקרקפת ורק לעיתים רחוקים תעצר הנשירה במפרצים (ועל הצמחת שיער אין בכלל על מה לדבר)
    2) ד"ר צחי שלקוביךץ טוען שאין שום הבדל בין הקודקוד ומרכז הקרקפת לבין המפרצים והסיכוי לעצירה הוא 90 אחוז
    3) ד"ר אלכס אטלס טוען שבעניין עצירת הנשירה פרופסיה פועלת שווה וכי הסיכוי לעצירת הנשירה הוא 90 אחוז
    4) ד"ר גבאי (הרופא באתר הרישמי של פרופסיה העונה לשאלות המטופלים אומר שהפרופסיה יעילה יותר בקודקוד ורק לעיתים תשמור על השיער במפרצים
    באתר של פרופסיה שמתי לב שהכל מתייחס למפרצים - התמונות נן המחקר , המחקר עצמו , השאלות שמופנות למומחים וכו/
    ד"ר אני כבר אובד עצות מאוד מודאג ומבולבל אנא ממך עזור לי להבין מה הולך פה
    האם יש הבדל בין המפרצים לקודקוד בעניין עצירת הנשירה?
    האם יש הבדל בין המפרצים לקודקוד בעניין הצמחת שיער חדש?
    האם מחקר פרופסיה שנערך לאורך 5 שנים בדק את איזור המפרצים?
    מה הסיכוי לעצירת הנשירה במפרצים?
    מה הסיכוי להצמחת שיער במפרצים?
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נשירה

הוספת תגובה

• נשירה

ד''ר צחי שלקוביץ
    09/05/2010

רון שלום
    בסופו של דבר כל חקר היתר הזה לא יקדם אותך לשום מקום, כי במקרה של הפרט הבודד כמוך לסטטיסטיקה אין שום משמעות.
    בברכה
    ד"ר שלקוביץ

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו