בוטוקס ורשלנות רפואית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בוטוקס ורשלנות רפואית
    דנה
    25/10/2007

שלום רב,

אימי בצעה הזרקות בוטוקס לפני כשבוע וסובלת מכל מיני תופעות ממש לא נעימות, כשהתקשרה למכון בו בצעה את הטיפול אמרו לה לא לדאוג וזה זמני ויעבור. הבוקר הכרחתי אותה ללכת לרופא המשפחה שאמר בפירוש שזה תוצאה של ההזרקה.

השאלה שלי היא לגבי מידת האחריות של מי שביצע לה את הטיפול. אני יודעת ששטפי דם ושיתוק בשרירים לרוב נובעים מהזרקה לא נכונה והתרשמתי גם שבאופן כללי התנהלות המקום לא הייתה מקצועית. האם יש תקן שמחייב את המכונים האלו למשהו? האם זו בכלל פרוצדורה רפואית, או סתם קוסמטית? האם חוקי שבמכון לא היה רופא, שהיא מעולם לא שוחחה עם רופא, אפילו כששאלו אותה בקצרה על ההיסטוריה הרפואית שלה - את התשאול עשתה פקידת הקבלה. מי שבצעה את ההזרקה בפועל הייתה אחות, האם אחות מוסמכת לבצע הזרקת בוטוקס? ומה קורה כשמתקשרים למכון ואומרים שיש כל מיני תופעות לוואי - האם העובדה שלא הזמינו אותה לבדיקה אצל הרופא שם מהווה התנהלות רשלנית?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בוטוקס ורשלנות רפואית

הוספת תגובה

• בוטוקס

ד''ר מיכאל שוחט
    25/10/2007

בוטוקס מותר לשימוש רק לרופא בעל רשיון לעסוק ברפואה במדינת ישראל לפני הטיפול בדכ מקבלים הסבר מהרופא על אופן ההזרקה ותופעות הלוואי ובמקרה של תופעות לוואי יש לפנות לרופא המטפל אחות לא מוסמכת לבצע הזרקה של בוטוקס לפי מיטב ידעתי בכל מקרה כדאי שתבררי את הסוגיה במשרד הבריאות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לדנה-באיזה מכון מדובר?

רויטל
    27/10/2007

מדוע את לא כותבת את שם המקום הרשלני שנדע כולנו?ואני יודעת בפירוש שאסור לאחות להזריק בוטוקס ,זה ממש מסוכן!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו