מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סימני מתיחה וצלוליט!!!חסוי25/10/2007
שלום, אני בת 21 ולפני כ 4 שנים הופיעו אצלי סימני מתיחה והם הופיעו ישר בגוון לבן ולא אדום כמו שלרב האנשים. הישבן שלי מלא בסימנים אלו וזה מתחיל להופיע גם בצידי הבטן וזה מטריד אותי מאוד. אני פוחדת שזה יתפשט לי ... זה מופיע לי גם ברגל האחורית אחרי הברך... ואני לא שמנה אני שוקלת 53 והגובה שלי הוא 1.65. בנוסף יש לי צלוליט ואני מיואשת מאוד מה אתם ממליצים לי לעשות בעניין זה בשביל לשפר את זה ברמה משמעותית??? עוד לא ילדתי וככה יש לי מה אהיה כשאני יילד? זה ממש מבאססס שחבל על הזמן! עזרו לי!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צלולויט וסימני מתיחה
ד''ר מיכאל שוחט26/10/2007ישנם היום מספר מכשירים המסוגלים לשפר מראה של צלוליט וסימני מתיחה בינהם מכשיר הוולה לטיפול בצלוליט ומכשירים נוספים המחממים את העור אם עיי אנרגייתRF או עיי קרן ליזר המסוגלים גם לשפר סימני מתיחה בנוסף ספורט תזונה נכונה והנעות מעישון יכולים למנוע הופעת צלוליט
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצלוליט וסימני מתיחה
רחל26/10/2007שמעתי שזה תחום די חדש בארץ וגם אני בררתי קצת על הנושא. אני יודעת שבכללית אסתטיקה התחילו לטפל לאחרונה במכשיר שמצר הקפים. נראה לי שווה בדיקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשוב הצלוליט וסימני המתיחה
חסוי27/10/2007איפה אני יכולה לקבל את הטיפול הטוב ביותר לזה??? אני מאיזור הצפון ואין לי הרבה מידע על הנושא הזה... בבקשה עזרו לי והייתי רוצה לדעת מה לאכול ומה לא לאכול בשביל לזרז תהליך זה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)