סימני מתיחה וצלוליט!!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סימני מתיחה וצלוליט!!!
    חסוי
    25/10/2007

שלום, אני בת 21 ולפני כ 4 שנים הופיעו אצלי סימני מתיחה והם הופיעו ישר בגוון לבן ולא אדום כמו שלרב האנשים. הישבן שלי מלא בסימנים אלו וזה מתחיל להופיע גם בצידי הבטן וזה מטריד אותי מאוד. אני פוחדת שזה יתפשט לי ... זה מופיע לי גם ברגל האחורית אחרי הברך... ואני לא שמנה אני שוקלת 53 והגובה שלי הוא 1.65. בנוסף יש לי צלוליט ואני מיואשת מאוד מה אתם ממליצים לי לעשות בעניין זה בשביל לשפר את זה ברמה משמעותית??? עוד לא ילדתי וככה יש לי מה אהיה כשאני יילד? זה ממש מבאססס שחבל על הזמן! עזרו לי!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סימני מתיחה וצלוליט!!!

הוספת תגובה

• צלולויט וסימני מתיחה

ד''ר מיכאל שוחט
    26/10/2007

ישנם היום מספר מכשירים המסוגלים לשפר מראה של צלוליט וסימני מתיחה בינהם מכשיר הוולה לטיפול בצלוליט ומכשירים נוספים המחממים את העור אם עיי אנרגייתRF או עיי קרן ליזר המסוגלים גם לשפר סימני מתיחה בנוסף ספורט תזונה נכונה והנעות מעישון יכולים למנוע הופעת צלוליט

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צלוליט וסימני מתיחה

רחל
    26/10/2007

שמעתי שזה תחום די חדש בארץ וגם אני בררתי קצת על הנושא. אני יודעת שבכללית אסתטיקה התחילו לטפל לאחרונה במכשיר שמצר הקפים. נראה לי שווה בדיקה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שוב הצלוליט וסימני המתיחה

חסוי
    27/10/2007

איפה אני יכולה לקבל את הטיפול הטוב ביותר לזה??? אני מאיזור הצפון ואין לי הרבה מידע על הנושא הזה... בבקשה עזרו לי והייתי רוצה לדעת מה לאכול ומה לא לאכול בשביל לזרז תהליך זה...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו