הסרת שומות בשיטת פולסי חשמל- MEK3

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הסרת שומות בשיטת פולסי חשמל- MEK3
    מיקה
    16/05/2010

לפני מס' ימים הסרתי מס' שומות מאזור הפנים בשיטת MEK3 (הגירוף החשמלי).
    ע"פ השיטה מסירים את שכבת התאים העליונה יחסית (לא מגיעים לדרמיס*) והמשטח המוסר מפתח גלד וקליפה שנושרת אחרי שבוע לערך ולא צפויה להשאיר סימנים.

אממה, היום כיסית בפלסטר למשך מס' שעות חלק מהנגעים וכשהסרתי בערב העור סביב אחד הנגעים הפך רך ולבן (מחוסר האוורור כנראה). כששטפתי פנים הוא נפל, וכעת יש מעין שקע קטן ואדום במקום שהיה אחד הנגעים. בעיני הבלתי מקצועית ייתכן וכן תישאר צלקת.

מכיון שעם פנים לא משחקים, אני כבר עכשיו רוצה לדעת מה עליי לעשות.
    משחה נגד צלקות? האם ניתן להמליץ על משהו ספציפי שיכול להשלים/לעזור לי בטיפול?
    האם יש סיכוי כי המקומות יהפכו לצלקות קלואידיות?

אודה על כל תשובה וסיוע,

מיקה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• טיפול במכשיר מק 3

טיפול במק
    18/06/2013

הי מיקה, תוכלי להגיד לי איפה ניתן לבצע את הטיפול במק 3 בארץ? כמו כן איך היו התוצאות של הטיפול במקרה שלך?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה???

מיקה
    17/05/2010

פליז?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שומה

ד''ר מיכאל שוחט
    19/05/2010

עלייך לפנות לרופא שהסיר לך את השומה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו