מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הזעת יתר...21/05/2010
אני בת 20 הסובלת מהזעת יתר באזור בית השחי,קראתי פה על כמה סוגי טיפול בבעיה אך רציתי לשאול מה התופעות לוואי של כל שיטה ומה הכי מתאים לבעיה שלי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני ממליצה לך מאוד על בוטוקס כטיפול
שירי21/05/2010אני עברתי טיפול בבוטוקס להזעת יתר בבית השחי וכבר אחרי 3 ימים הפסקתי להזיע בכלל !!!! מאוד ממליצה לך לפנות לרופא שלי ,הוא עדין ולא כאב לי אצלו בכלל !!!! (עולה 3000 ש"ח ) ויש לך שקט ל 10 חודשים או שנה
לרופא קוראים ד"ר ליפשיץ רוברטו מרעננה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההזעת יתר- תופעות לוואי?
...21/05/2010מה קורה עם התופעות הלוואי של הטיפול הזה? יש הזעה במקומות אחרים במקום?
ואיפה אפשר לעשות את הטיפול הזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבוטוקס להזעת יתר אין תופעות לוואי
שירי22/05/2010אני ממליצה לך לפנות לרופא שלי :ד"ר ליפשיץ רוברטו מרעננה שעושה עבודה נפלאה ומיקצועית והוא כבר יסביר לך הכל ,אין תופעות לוואי והזיעה לא עוברת למקום אחר ,יש לך שקט ושלווה מהזיעה לתקופה שבין 7 חודשים לשנה (אצל כל אחד זה מועיל לתקופה שונה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההזעת יתר
ד''ר צחי שלקוביץ23/05/2010שלום רב
בהסתייגות שלא התרשמתי במה מדובר ובהסתייגות שאינני מכיר את המטופלת, נשמע לי ששימוש בדאודורנטים מותאמים או טיפול בבוטוקס יהיו הפתרונות המתאימים בהם הייתי מתחיל.
בברכה
ד"ר שלקוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניתוח בבית השחי
קרן23/05/2010הי,
אני סבלתי מהזעת יתר, מגיל ההתבגרות, וזה רק הלך והחריף עם השנים.
ניסיתי כל מיני טיפולים זמניים, דורדורנדים ועוד.. היום אני כבר בת 45, ולפני שנה עברתי ניתוח להסרת בלוטות הזיעה בבית השחי בפרופורציה, אני לא הכי מבינה בזה, אבל בטכניקה שלהם אין הזעה מפצה.
מאז איכות החיים שלי השתפרה פלאים. אני כבר לא חוששת כל הזמן אם רואים מבית השחי שלי זיעה או לא.. זה פשוט עולם אחר.
אני לא יודעת מה מצבך, ואם זה יתאים לך, אבל אני בהחלט ממליצה לך לפחות להתייעץ בקשר לניתוח הזה. כי כך לא תצטרכי להתעסק עם הזעת היתר הזו לעולם.
תוצאות הטיפול הם לצמיתות..
בכל מקרה, שיהיה לך בהצלחה. ותדאי שיש היום פתרונות ולא צריך לסבול..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבתשעים אחוז מהמקרים של ניתוח יש
שירי23/05/2010הזעה מפצה וחבל שאת שולחת אנשים למקום כמו פרופורציה שכל מה שהם עושים או אומרים זה לא מיקצועי ומסחרי בלבד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההזעת יתר בפרופורציה
קרן24/05/2010לך, אני ממליץ לעבור איזה שיעור או שניים במודעות עצמית...
אם את חושבת שאני ממליץ על חברה מסחרית, את פשוט משקפת עת עצמך, ואת תגובותייך שלך.. שמנסות לקדם רופא כזה או אחר..
אם תקראי טוב את התגובה שלי, תראי שבסה"כ הוספתי אופציה נוספת לדיון, מניסיוני האישי, שבמקרה עשיתי ברשת פרופורציה, ובמקרה גם יצאתי מהניסיון הזה מרוצה מאוד.
ובניתוח הספציפי הזה, אין הזעה מפצה, ואני מדבר מניסיוני האישי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)