נשירת שיער שלא מפסיקה בבקשה עזרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נשירת שיער שלא מפסיקה בבקשה עזרה
    ורה
    23/05/2010

בת 23 ,סובלת מקרון ויש לי נשירה שפשוט לא מפסיקה.
    מאז שיש לי קרון תמיד היו לי נשירות שחזרו על עצמן אסל מעולם לא ברמה כזו!
    כל הראש שלי מלא מלא מלא בקרחות. גם ככה השיער שלי דליל ועוד אם הנשירה הזו אז נשארה לי ממש שיערה וחצי על הראש והנשירה פשוט לא רוצה להפסיק היא ממשיכה וממשיכה.
    אני ממש מפחדת שבסוף תהיה לי קרחת.
    אין לי מחסור לא בברזל ולא בחומצה פולית ולא בבי 12 ,זה ממש מוזר (זו גם הפעם הראשונה או השנייה בשנים האחרונות שהבדיקות תקקינות)
    אני חופפת את הראש בקמילוטרקט נגד נשירה ואני שמה ביצים על הראש וחופפת בתמציות צמח הסרפד, אני שותה ויטמינים מידי יום , ומשתמשת במינוקסי 2 כבר חודש פלוס ושמה שמן זית על הקרקפת.
    אני פשוט אובדת עצות.אני כבר לא יודעת מה לעשות.
    יש לי גם אוסטאופניה ,אולי מחסור בקלציום או בויטמין די גם יכולה להיות הסיבה????
    וגם אם כן אז למה רק בחודשים האחרונים הנשירה החלה ? יש לי כבר כמה שנים אוסטאופניה.
    וחוץ מזה רופא העור אמר לי שכאשר לא מוצאים שום סיבה נראית לעין אז מאשימים את המחלה הכרונית כזו או אחרת (במקרה שלי קרון )בנשירה..
    אבל ...זה הדבר הכי קל לעשות הרי אני כבר 5 שנים סובלת מקרון ברמות חמורותצ יותר או חמורות פחות והיו לי תקופות גרועות יותר מעכשיו ולא הייתה לי מעולם נשירה כזו מסיבית..
    מה לעשות? מה יכולה להיות הסיבה? עצות נוספות וכו'
    אשמח לשמוע
    שבוע טוב, ורה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• נשירת שיער

ד''ר צחי שלקוביץ
    23/05/2010

ורה שלום
    בהסתייגות שלא ראיתי במה מדובר, נשמע מתאורך ומבדיקות הדם כי אין סיבה ישירה וברורה לנשירה . ( יש לבדוק גם את פעילות בלוטת התריס-ואם גם היא תקינה ) נשמע כי את עושה את כל הדברים הנכונים - שימוש במינוקסי- ולכן לדעתי עלייך להמתין בסבלנות שהתופעה תחלוף.

בברכה
    ד"ר שלקוביץ

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• באמת הייתה לי בבדיקת הדם האחרונה גם

ורה
    24/05/2010

בעיה בתפקוד בלוטת התריס. עשיתי שוב בדיקת דם נוספת לראות אם זה חוזר על עצמו ואז נתייחס לזה יותר ברצינות.
    זו יכולה להיות הסיבה לנשירה כזו מאסיבית??
    אודה לתשובתך ובנוסף אשאל אם לדעתך בזמן שאני משתמשת במינוקסי עדיף אולי להשתמש רק בו ולא "להעמיס" על הקרקפת בשלל "תרופות סבתא" למיניהן?
    תודה רבה מראש על תשובתך
    בשורות טובת....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תוצאות בדיקת הדם הראו תפקוד יתר של

ורה
    24/05/2010

בלוטת התריס:.13.tsh 8. כאשר גבול עליון הוא 5.5 -זה משמעותי?
    ברזל 19 כאשר גבול תחתון הוא 20 ,גם לא משמעותי נראה , מה גם שאני לוקחת ויטמינים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו