שאלה בקשר לאקנה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה בקשר לאקנה
    דן
    23/05/2010

שלום לך
    אני לוקח מינוציקלין 50 מ"ג כ-10 ימים. בנסוף, אני משתמש בסבון Acnil Wash ובלילה אני משתמש במשחה - Benzamycin Topical Gel.
    עכשיו מה, הרופאה אמרה לי להשתמש במשחה אחרת שכלל לא עוזרת לי, אז אני משתמש במשחהBenzamycin Topical Gel, שהיא נתה לי פעם קודמת שהיתי אצלה. (היא פשוט יותר טובה)

השאלה שלי אם יש בעיה להשתמש במשחה הזאת כשאני לוקח מינוציקלין ומשתמש בסבון Acnil Wash.

תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה בקשר לאקנה

הוספת תגובה

• תשובה

ד''ר אלכסנדר אלטס
    25/05/2010

שלום גם לך.

אין בעיה לשלב את מינוציקלין עם בנזהמיצין או אקניל, אבל לא מומלץ שימוש ממושך בבנזהמיצין, לכן באיזשהו שלב תצטרך להפסיקו בכל מקרה ועדיף במקרה זה להיצמד להמלצות של רופאת העור שלך.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האמת שאני משתמש בו יותר משנה.

דן
    25/05/2010

כדי להפסיק?
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

ד''ר אלכסנדר אלטס
    26/05/2010

על פי שיקול של רופאת העור שלך- היא אחראית על הטיפול בך.
    יום טוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו