אפקט משחות שונות על צלקות מאפילציה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אפקט משחות שונות על צלקות מאפילציה
    שלי
    30/05/2010

שלום רב,

אני עוברת טיפולי אפילציה (מחט חשמלית) ומנסה למזער ככל האפשר היוותרות צלקות שקועות כשל אקנה שנוצרות בעור פניי (על אף מקצועיותה ונסיונה הרב של האפילטורית).
    אשמח לדעת אלו משחות יכולות לסייע בהחלמת העור... קראתי על מטריקוטן, מדרמה וכו' אבל אני מתקשה למצוא מידע לגבי סוג הצלקות שלהן זה מתאים. האם זה מתאים רק לצלקות בולטות שנוצרות אחרי ניתוחים או שזה מתאים גם למקרה שלי?

תודה,
    שלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• צלקות

ד''ר מיכאל שוחט
    30/05/2010

לעיתים ניתן לשפר את המראה עיי שימוש ברטין מקומית בערב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• באיזה שלב להתחיל טיפול ברטין A

שלי
    05/06/2010

האם מריחה של רטין משפיעה כמו כדורי רואקוטן בבחינת הצטלקות מכוערת יותר בתקופת השימוש?
    האם עליי להתחיל להשתמש ברטין רק לאחר שמסיימת לחלוטין עם האפילציה?
    במידה וכן, אם כעבור זמן מה שוב תצוצנה שיערות וכבר התחלתי שימוש ברטין כמה זמן עליי להמתין ע"מ לעשות תיקוני אפילציה?

שבוע טוב,
    שלי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מקפיצה את השאלה, אם אפשר.

שלי
    09/06/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רטין

ד''ר מיכאל שוחט
    11/06/2010

אם יש צלקות מומלץ להתחיל רטין ולהפסיק בשלב זה את האפילציה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו