נזק בעור כתוצאה מאקנה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נזק בעור כתוצאה מאקנה
    נעמי
    04/11/2007

שלום.... שמי נעמי ואני חיילת בת 19 וחצי.
    כדי שתבינו את חומרת המצב כדאי שאתחיל ממש מההתחלה. אני סובלת מאקנה בערך מגיל 12 אבל בגיל 16 היא ממש החמירה ולכן התחלתי טיפול ברואקוטן. הטיפול נמשך במשך 7 חודשים בערך במינון של 40-30 מ"ג ליום. הטיפול הצליח אך עד היום נותרו לי מספר בעיות שלפי מה שהבנתי היו אמורות להחלים עם הזמן. גוון העור בפנים לא אחיד כלל (המצח כהה יותר משאר חלקי הפנים והלחיים בהירות), נקודות אדומות, צלקות שטחיות, כתמי פגמנטציה ובשנה האחרונה החלו להופיע שוב פצעים אך לא באותה חומרה אך בתכיפות גבוהה.
    השתמשתי בכל משחה אפשרית, סבונים וטיפולים קוסמטיים אבל שום דבר לא עוזר ואפילו מקל על הבעיה.
    לאחרונה שמעתי על כל מיני טיפולים כימיים או טיפולים בלייזר שפותרים את הבעיה, האם זה בטוח? מומלץ? איפה אני יכולה להשיג פרטים על הטיפולים האלו?
    תודה....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נזק בעור כתוצאה מאקנה

הוספת תגובה

• נזק בעור כתוצאה מאקנה

ד''ר אלכסנדר אלטס
    05/11/2007

נעמי בוקר טוב.

במקרים של השנות האקנה מומלץ לשקול טיפול חוזר ברואקוטן. כאשר סיפור של אקנה יסתיים ניתן יהיה להתחיל טיפול בסימנים. גם לייזר גם קילופים כימיים באים בחשבון. בחירת השיטה תלויה בגורמים שונים ותקבע ע"י הרופא בבוא הזמן.

המשך יום נעים,
    ד"ר אלכס אלטס

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו