כתם שחור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כתם שחור
    שירן
    28/06/2010

שלום,

אני משתמשת בגילוח כדרך להסרת שיער באזור השחי, הבעיה שיש לי כמו כתם שחור בשחי וזה פשוט לא נעים ולא יפה. שאלתי קוסמטיקאיות שעוסקות בשעווה ואמרו שזה כתוצאה מהגילוח. איך אני יכולה לטפל בהם בטווח של פחות מחודשיים. כנ"ל יש לי כתמים מפצעים על הפנים ו(לחשוב לציין עושה טיפול לייזר-אבל הכתמים הם אחרי פצעונים) אותן כתמים מסביב למרפק בידיים אחרי שעווה. איך נאי מטפלת בזה בטווח של פחות מחודשיים ובלי להשאיר סימנים מאחר והחתונה שלי באמצע אוגוסט? איך אני מעלימה את כל הכתמים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כתם שחור

הוספת תגובה

• תשובה

ד''ר אלכסנדר אלטס
    05/07/2010

שירן, בוקר טוב.

לא קיימת נוסחה אוניברסלית לכולם. אופי הכתמים, הרכבם והתנהגות מאד שונים. כנ"ל גם הטיפול.
    תצטרכי להתייעץ אישים עם רופא עור-אסתטיקאי בשלביל לבחור את הטיפול התאים לך אישית.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ?

אורית
    05/07/2010

האם ניתן לטפל בכתמים שחורים אלו ? גם מאיזור מפשעות ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו