קרחות מוקדיות בראש.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קרחות מוקדיות בראש.
    דניאל קולט
    02/07/2010

לפני כחודש לאחר שהסתפרתי, גיליתי לתדהמתי קרחת בראש מאחורה בגודל כפתור.אמרתי אולי זה מהתספורת...חיכיתי שיגדל לי שיער,אך לעומת זאת הקרחת גדלה והגיעה לקוטר יותר גדול בערך 2 ס"מ.
    רציתי לשאול שתי שאלות:
    1: ממה זה נגרם??
    2: ומה דרכי הטיפול?
    תודה רבה!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קרחות מוקדיות בראש.

הוספת תגובה

• אותה בעיה

עומרי
    05/07/2010

אני יכול להגיד לך בתור אחד שגילה את זה בדיוק כמוך לפני כחודש שמשתיים קטנות זה התפתח לי בראש לשתיים גדולות ועכשיו נוספו לי עוד שתיים קטנות. אני שם משחות ומקבל טיפול לזה הוא לא עוזר בכלל ועם כל יום שעובר אני רק סופר עוד שיערות על הכרית!
    מרחתי שום בעצת ''תרופות סבתא'' אבל גם זה לא עזר בינתיים. התופעה נקראית alopecia areta התקרחות מוקדית והיא נגרמת ב90 אחוז מהמקרים מלחץ נפשי, בהלה פחד וכד' אגב זה משהו שלא זכור לי שקרה לי באופן ספציפי בחודשיים האחרונים כך שאין לי מושג מאיפה זה בא..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• העברת הודעה לפורום אחר

ד''ר אלכסנדר אלטס
    05/07/2010

לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href=SelectedForum.aspx?ForumID=247 id=link]מחלות עור ומין[/a].

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו