כתמי עור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כתמי עור
    שני
    11/07/2010

שלום, אני בת 28, אחרי הריון ראשון. אני משתמשת בריאקוטן פעמיים ביום. תמיד סבלתי מפצעים בפנים ובגב ובהריון- ההורמנים שלי ממש השתוללו והמצב היה נוראי. לאחר ההריון התחלתי טיפול בריאקוטן,. הפצעים כבר כמעט עברו לחלוטין למרות שאני רק לאחר חודשיים טיפול והבנתי מהרופא שלי שיש לפני לפחות עוד 4 חודשים. הבעיה היא שנשארו לי באזור הצוואר, הגב והכתפיים כתמים ממש מכוערים. ניסיתי פילינג אך זה ל ממש עוזר. ראיתי פרסומת של איזומד 4% להסרת הכתמים.. האם המשחה יעילה או כדאי לבקש מהרופא משהו אחד?
    אני חייבת לציין שאני עובדת בעבודה פרונטלית בתפקיד בכיר ומראה העור היום מפריע לי מאד ומגביל אותי בלבוש שכן אני לובשת כל הזמן ארוך להסתיר את הכתמים ובחום יולי אוגוסט... ועל כן אני מעונייננת בטיפול אפקטיבי ומהיר ככל שאפשר.

אא עזרתכם הדחופה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כתמי עור

הוספת תגובה

• העלמת כתמי עור

הלגה רקנטי
    13/07/2010

הי שןשן,

אני מבינה את הצורך שלך בפתרון מיידי, אך טיפול העלמת כתמים דורש טיפול בכמה חזיתות וזאת לאחר אבחון ספציפי של מצבך. קיימים תכשירים מסוגים שונים, אך חבל להתייחס למצב שתיארת כמתאים ל"שטנץ" כזה או אחר, כיוון שהתאמת טיפול ספציפי לך תפיק תוצאות יוצאות מן הכלל! זאת ההתמחות שלי ב-22 השנים האחרונות.

שלך,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד לא קיבלתי מענה ענייני

שני
    13/07/2010

אפשר בבקשה לקבל תגובה מרופא להודעה שלי?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

ד''ר אלכסנדר אלטס
    14/07/2010

אם להוציא את הקטע הפרסומי, ניתן לצטט את הפוסט של הגולשת שענתה לך. זה בדיוק המצב:

"אני מבינה את הצורך שלך בפתרון מיידי, אך טיפול העלמת כתמים דורש טיפול בכמה חזיתות וזאת לאחר אבחון ספציפי של מצבך. קיימים תכשירים מסוגים שונים, אך חבל להתייחס למצב שתיארת כמתאים ל"שטנץ" כזה או אחר, כיוון שהתאמת טיפול ספציפי לך תפיק תוצאות"

לסיכום, ההמלצה היא לעבור בדיקת רופא עור/פלסטיקאים ולבחור את הטיפול הנכון.
    בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ניסית תכשירים אחרים?

שרונה
    14/07/2010

ברור שאין פתרון קסם אבל יש קרמים שאת יכולה לראות את ההשפעה שלהם תוך כמה שבועות ולא ארבעה חודשים. אני אחרי ההריון השתמשתי בקרם של קליניק Even better וראיתי שזה מתחיל לעזור תוך כמה שבועות ולא חודשים.
    בכל מקרה תמיד כדאי לך לעשות סקר שוק.

שרונה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו