שקיות מתחת לעיניים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שקיות מתחת לעיניים
    ליאורה
    16/04/2007

איך אפשר להפטר משקיות מתחת לעיניים? האם אני חייבת ניתוח או שישן שיטות אחרות ועדיין יעילות? שיות אלה גורמות לי לקמטים מסביב לעיניים כשאני מחייכת זה פשוט נורא! מצפה לתשובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שקיות מתחת לעיניים

הוספת תגובה

• שקיות מתלחת לעניים

ד''ר מיכאל שוחט
    16/04/2007

באם מדובר רק על קימטוטים ניתן עיי הזרקות של חומרי מילוי לעיתים בשילוה של בוטוקס לשפר את המראה בנוסף פילינג יכול לעזור אם קים גם בלט באזור יש צורך בניתוח פלסטי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שקיות מתחת לעיניים

ליאורה
    16/04/2007

האם אתה יכול לגלות לי "בסוד" מה עלות של ניתוח כזה? [email protected] אגב, הקמטים דיי עמוקים ובנוסף לכך יש לי קמטי הבעה בצידיי הפה שאני רוצה להפטר מהם אך אין לי כל-כך תקציב...! תושבי הצפון לא ממש שופעים בכסף ! האם יש לך הצעות פרודוטיביות יותר?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שקיות מתחת לעניים

ד''ר מיכאל שוחט
    18/04/2007

מחיר הניתוח בין 8000 ל10000 שח לגבי קמטים בצידי האף הטיפול הפשוט והזול ביותר הוא הזרקת חומרי מילוי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו