הסרת שיער בליזר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הסרת שיער בליזר
    דן
    16/07/2010

דר' שלום,

אני בן 22, גוון עורי בהיר ושערותיי שחורות. לאחרונה התרבו השערות בגופי במידה ניכרת והתופעה מפריעה לי מאוד.
    כתוצאה מכך חיפשתי באינטרנט אפשרויות הסרת שיער ובין היתר נתקלתי בליזר, האמצעי הפופלארי ביותר בימינו. רציתי לשאול את חוות דעתך באשר למכשיר, האם הוא באמת יעיל כפי שמתארים ומהם אחוזי ההצלחה (בקירוב מחתך רנדומלי של אוכלוסיה).

בנוסף, אני מתלבט מאוד אם להתחיל את הטיפול עכשיו או לחכות עוד מספר שנים וזאת כדי שכל השערות (או לפחות מרביתן) יעברו ממצב פלומתי למצב טרמינלי, אשמח לקבל את חוות דעתך בנושא.

רב תודות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הסרת שיער בליזר

הוספת תגובה

• הסרת שיער בלייזר

ד''ר צחי שלקוביץ
    18/07/2010

דן שלום
    מדובר על מגוון רב של מכשירים הקיימים בשוק ואין כל דרך לתת תשובה ספציפית מאחר והתגובה בסופו של דבר הינה אינוידואלית וכאן הסטטיסטיקות אינן משנות.
    בברכה
    ד"ר שלקוביץ

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ומה לגבי השאלה השניה ?

קובי
    20/07/2010

לגבי התחלת הטיפול

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו