מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הזעת יתרדנה16/04/2007
שמי דנה אני בת 19 עוד מעט וסובלת מהזעת יתר בכמויות אדירות! אני ממש סובלת מזה ונאלצת ללבוש תמיד שחור ותמיד להיות מודאגת מהקטע הזה! עד לפני שנתיים לא הייתי מזיעה בכמויות שבהן אני מזיעה כיום. חשבתי שאולי יש הקשר להשמנה כי די עליתי במשקל אבל לא נראה לי שזה העניין... האזור שאני מזיעה בו באופן קבוע ומירבי הוא בית השחי וישנם עוד חלקים שונים בגוף שמעולם לא הזעתי בהם בעבר.. {כגון: בטן, גב, תחת החזה, תחת לישבן וכדומה..} אזורים אלה נורא מקשים עליי בפעילות היומיומית שלי לדוגמא לשבת בכיסא ולחשוש שמא יש סימן של זיעה או להיות דביקה ומזיעה כאשר מזגן דלוק על קור..!
עשיתי לא מזמן בדיקת דם לגבי בלוטת התריס למרות שבעבר עשו לי כמעט 4 פעמים אך התוצאה יצאה שלילית. חזרתי על הבדיקה ויצא הורמון מסוים חיובי משהו ברמה כמו 8 והורמון אחד שלילי, על מנת לוודא זאת באופן רישמי עשיתי שוב את הבדיקה כדי לראות אם חלה טעות {מקווה שזה ייצא שלילי אך מודאגת נורא לגבי ההזעה!} הבנתי שלגבי בלוטת התריס במקרה וחיובי יש לקחת כדורים כל הזמן וזה הפיתרון היחידי.
אני נורא חוששת ורוצה לפתור את הבעיה הזו באופן מהיר זה מציק לי כ"כ ואני הרבה פעמים נמנעת מלעשות משהו או ללבוש בגד מסוים על מנת לא להזיע!
לגבי הזרקת בוטוקס הייתי רוצה לדעת עד כמה המחיר יקר? ומה אני יכולה לעשות עוד כדי להפחית את ההזעה!
בתודה מראש דנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הזעת יתר
ד''ר מיכאל שוחט18/04/2007ראשית קימים תכשירים מקומיים בקרם ודאודורנט המסוגלים להפחית את ההזעה המכילים תרבובות של אלומיניום לגבי הזקרקת בוטוקס לבתי השחי המחיר בין 3000 ל3500 שח קים פיתרון נוסף עיי שאיבת בלוטות הזיעה בבית השחי עלות הניתוח בסביבות 12000 שח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדנה
דנה18/04/2007קודם כל תודה על התגובה..
ושנית, אלוהים זה כ"כ יקר!!!! אני לא ציפיתי לכזה מחיר....... אין הנחות לגבי המחיר? זר רק לאזור בית השחי אני ציפיתי לעשות בעוד מקומות אך לא נראה לי שזה יהיה אפשרי.. ישנו פיתרון יעיל כמו זה אך זול יותר? והיכן עושים טיפול מסוג זה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני עברתי ניתוח מוצלח
אני08/03/2008יקרתי,
ניתן לבצע בחינם ניתוח מקופת חולים אליו את שייכת
בניתוח מנתקים את העצב האחראי לבלוטות זיעה בכפות הידיים
משך ההחלמה כשבועיים
וידיים יבשות!!!
עברתי את הניתוח עוד בגיל 16 היום אני בת 27 ואני מאוד מרוצה
לצערי לא ניתן לעשות ניתוח כי אין כזה לכפות הרגליים אז הפתרונות היחידים זה בוטוקס או מכשיר דריוניק
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההזעת יתר
ד''ר מיכאל שוחט23/04/2007הטיפול היחיד האלטרנטבי הוא שימוש בדאודורנט וקרם להקטנת ההזעה המכילים בדכ תרכובות של אלומיניום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)