חייבת עזרה דחופה !

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חייבת עזרה דחופה !
    תמי
    09/11/2007

אני לא בטוחה שאני צריכה לרשום את זה בפורום הזה אז אם לא בבקשה תפנו אותי לפורום המתאים.
    אני אהיה בת 15 עוד 3 חודשים וכבר בערך שנה וחצי יש לי פצעי בגרות וזה היה ממש חמור וניסיתי המוןן תרופות ומשחות וכדורים ואפילו ניסיתי דיקור סיני שעזר מעט אבל לא לגמרי.
    עכשיו אני הולכת לקוסמטיקאית כבר חצי שנה ואני רואה שיפור משמעותי אבל עדיין יש לי פצעי בגרות (או שקוראים לזה אקנה? אני לא יודעת ..) ואני ממש סובלת מזה.
    הקוסמטיקאית נתנה לי סבון פנים (שמו his hers) והוא עוזר לי אבל שוב- לא לגמרי.
    לכל החברות שלי יש עור חלק כמו של תינוק ואני ממש מקנאה ומתביישת מזה ועכשיו גם צמחו לי 4 פצעים ממש אדומים וגדולים שלא עוברים ויש לי אירוע עוד 3 ימים!! מה לעשות?
    אני ממש מיואשת כי ניסיתי כבר הכל ואני לא יודעת מה לעשות.
    בבקשה תעזרו לי!!
    (אם זה משנה יש לי מחזור כבר שנתיים והוא לא סדיר ואני לוקחת קבוע משאף וונטולין)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חייבת עזרה דחופה !

הוספת תגובה

• אקנה

ד''ר מיכאל שוחט
    12/11/2007

מומלץ שתיפני לטיפול רופא עור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה אבל ..

תמי
    13/11/2007

כבר הלכתי לרופאת עור כמה פעמים וכל התרופות שהיא נתנה לי ממש לא עזרו ..
    יש לכם פיתרון אחר?בבקשההה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אקנה

ד''ר מיכאל שוחט
    14/11/2007

קיים טיפול נוסף עיי סידרה שלטיפולים באור כחול בדכ פעמיים בשבוע שיכול לעיתים לעזור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה!!

תמי
    14/11/2007

אתה יכול לפרט לי על הטיפולים האלו?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו