מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חייבת עזרה דחופה !תמי09/11/2007
אני לא בטוחה שאני צריכה לרשום את זה בפורום הזה אז אם לא בבקשה תפנו אותי לפורום המתאים.
אני אהיה בת 15 עוד 3 חודשים וכבר בערך שנה וחצי יש לי פצעי בגרות וזה היה ממש חמור וניסיתי המוןן תרופות ומשחות וכדורים ואפילו ניסיתי דיקור סיני שעזר מעט אבל לא לגמרי.
עכשיו אני הולכת לקוסמטיקאית כבר חצי שנה ואני רואה שיפור משמעותי אבל עדיין יש לי פצעי בגרות (או שקוראים לזה אקנה? אני לא יודעת ..) ואני ממש סובלת מזה.
הקוסמטיקאית נתנה לי סבון פנים (שמו his hers) והוא עוזר לי אבל שוב- לא לגמרי.
לכל החברות שלי יש עור חלק כמו של תינוק ואני ממש מקנאה ומתביישת מזה ועכשיו גם צמחו לי 4 פצעים ממש אדומים וגדולים שלא עוברים ויש לי אירוע עוד 3 ימים!! מה לעשות?
אני ממש מיואשת כי ניסיתי כבר הכל ואני לא יודעת מה לעשות.
בבקשה תעזרו לי!!
(אם זה משנה יש לי מחזור כבר שנתיים והוא לא סדיר ואני לוקחת קבוע משאף וונטולין)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אקנה
ד''ר מיכאל שוחט12/11/2007מומלץ שתיפני לטיפול רופא עור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה אבל ..
תמי13/11/2007כבר הלכתי לרופאת עור כמה פעמים וכל התרופות שהיא נתנה לי ממש לא עזרו ..
יש לכם פיתרון אחר?בבקשההה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאקנה
ד''ר מיכאל שוחט14/11/2007קיים טיפול נוסף עיי סידרה שלטיפולים באור כחול בדכ פעמיים בשבוע שיכול לעיתים לעזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה!!
תמי14/11/2007אתה יכול לפרט לי על הטיפולים האלו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)