עור בהיר שרוצה להשתזף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עור בהיר שרוצה להשתזף
    נועם
    28/07/2010

שלום .

אני כבן 18 ועורי מממש בהיר .. העור שלי ממש לבן ..וזה דבר שמפריע לי ניסיתי כמה פעמים להשזתף אבל זה לא כ'כ מצליח למרות שיש לציין שהידיים שלי והפנים יותר שזופות מגוף עצמו .. וגם הפעמים שהצלחתי מעט להשתזף ולקבל גוון יותר שחום דבר זה נעלם לאחר כמה זמן .. בתקופה האחרונה ניסיתי להשתזף כאשר אני שופך על עצמי מעט בירה .. דבר שהומלץ לי על ידי חברים שהשתזפו כך .. עורי ניהיה אדום ועכשיו קצת יש גוון של שיזוף יחסית למקומות שלא השתזפו אבל גם זה לא ממש כהה .. רציתי לישאול כיצד אני יכול לשמור על השיזוף ולמנוע מצבע שהשיזוף נעלם לי ואני חוזר לצבע עורי הבהיר ? ודרך נוספת להשתזף כגגון מריחת שמן תינוקות וכד' האם יעזור יותר... אני מודע לכך שזה לא כל כך בריא אבל מפריע לי צבע העור שלי והיתי רוצה עור יותר שחום דבר שיתרום גם מבחינת חיצונית נאה יותר וגם שאני יוכל להיות יותר חשוף לשמש ולא להיפגע ממנה בקלות ..הרבה אומרים לי תוותר אתה לא יכול להשתזף אבל אני דוחה אותם בטענה שעובדה שיש לי אזורים בגוף קצת יותר שזופים מאזורים אחרים וגם ראיתי אנשים בהירים כמוני שהשתזפו ושינו את גוון עור .. הייתי מממש שמח לעזרה מקצועית כי כמו שאתם מבינים אני כבר מיואש וזה דבר שמעסיק אותי מאוד !

אשמח להתיחסות רצינית ומקצועית . תודה מראש .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עור בהיר שרוצה להשתזף

הוספת תגובה

• שיזוף

ד''ר מיכאל שוחט
    29/07/2010

לא מומלץ למרוח בירה על העור ואף לבעלי עור בהיר להחשף לשמש ללא קרם הגנה ניתן עיי חשיפה איטית ומבוקרת לשמש לאורך זמן להכהות את גוון העור ושוב לא מומלץ חשיפה ממושכת ללא קרם הגנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו