קרחות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קרחות
    ורה
    28/07/2010

הייתה לי נשירת שיער מאסיבית בעקבות תרופה שצרכתי, משהפסקתי ליטול אותה חלפה הנשירה אבל נותרו לי מלא מלא קרחות בקרקפת.
    העניין הוא שהקרחות האלה נשארות קרחות כבר חודשיים בערך ולא מתחיל לצמוח בהם אפילו זקיק שיער קטן אחד. זה נורמלי?
    כמה זמן אמור לצמוח השיער שוב מחדש והאם בכלל? כי כבר עבר די הרבה זמן וכלום, נאדה לא צומח.
    אני בת 23 אם זה רלוונטי..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קרחות

הוספת תגובה

• קרחות

ד''ר מיכאל שוחט
    29/07/2010

עלייך לגשת לרופא עור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נו ובמה הוא יעזור לי בדיוק?

ורה
    30/07/2010

אפילו כשהייתה לי נשירה והייתי אצלו הוא לא שאל אותי אם אני נוטלת תרופה מסוימת והניח שהנשירה היא מהקרון וזהו (כי בדיקות הדם יצאו תקינות )..
    מה רופא עור יכול לעשות במצב כזה? מהן האופציות בכלל? שאדע לקראת מה אני הולכת...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מקפיצה

ורה
    02/08/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו