מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אנטי פיגמנטליאל01/08/2010
שלום רב,
אני בת 27 יש לי פגמנטציה קלה ביותר בפנים, (ליתק דיוק יש לי נמשים קטנים צפופים באיזור העיניים).
הקוסמטיקאית שלי הציעה לי לקנות ממנה תכשירים בשווי 1200 ש"ח עבור קרם אנטי פיגמנט וג'יל הבהרה של Aava zingboim שמתי בערב הראשון את האנטי פיגמנט כפי שהיא אמרה לי הרגשתי עיקצוצים חזקים ושהפנים שלי נשרפים- נשארתי עם הקרם כל הלילה.
בבוקר: הפנים שלי היו אדומות ושרופות כמו כוויה קלה בכל הפנים.
כל היום הייתי עם מטלית קרה על הפנים מכאבים.
האם עלי להפסיק את הטיפול?
האם זה צריך להיות ככה?
אודה לכם על תשובתכם בהקדם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד''ר אלכסנדר אלטס02/08/2010שירה, שלום.
הגירוי בעור שאת מתארת אינו מומלץ, מכוון שעלול להחמיר את הפיגמנטציה. לא ניתן לדעת מה קיבלת מקוסמטקאית שלך, אך בד"כ פיגמנט שוקע עמוק יותר ממה שלקוסמטיקאית מותר להגיע על פי חוק. לכן מומלץ להתייעץ עם רופא עור/ פלסטיקאי לגבי המשך הטיפול.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)