מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הסרת שומה בפניםkb12/08/2010
ברצוני להסיר שומה דיי גדולה בפנים אני מבינה כי אין דרך להימנע מצלקת אך רציתי לשאול באיזה צורה ניתן להוריד את השומה כך שתיוותר צלקת מזערית?
האם מישהו שמע \מכיר את שיטתו של דר"אילן זמיר ? תוכלו להביע דעתכם על הרופא ושיטתו?
מאד חשוב לי שלא תהיה צלקת נוראית מכיוון שזה ממש באמצע הפנים-אנא ייעצו
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הסרת שומה בפנים
ד''ר צחי שלקוביץ22/08/2010שלום רב
אין כל דרך לענות על שאלתך בלי לראות במה מדובר.
בברכה
ד"ר שלקוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמכיוון שגם אני התחלתי תהליך בדיקה
רונן29/08/2010של הסרת נקודות חן. אני רוצה לנסות לעזור לאנשים כמוני בצורה יותר מפורטת. מכיוון שהתשובות פה לא מספקות. (אני לא קיבלתי תשובה לשאלות ששאלתי לגבי סולקודרם).
שאלתי היום את אותן שאלות בפורום של כללית אסטתיקה.
אני הלכתי לרופא עור בשביל שיאמר לי איזה נקודות חן הן בודאות לא יכולות להתפתח לגידול סרטני.
אני מציע לך לעשות אותו דבר. אם הוא יאשר שאין חשש להתפתחות גידול סרטני, תשאלי אותו אם ניתן להסיר בסולקודרם.
אחרי זה תחפשי רופאי עור פרטיים שמטפלים בטיפולים אסתטים ותבררי. (אולי אפילו הרופא שהיית אצלו לבדיקה יכול לעשות זאת באופן פרטי.) או אצל אילן זמיר.
אני יכול לדווח בהמשך על המשך הטיפול שלי, אם יהיה עניין פה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)