מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מטריקוטן צלקותעופר25/08/2010
שלום, שאלתי קודם לכן לגבי החומר הזה.
ייעצתם לי כי כדאי להבדק על ידי רופא עור, אני פשוט חייל ואין לי
יותר מדי אפשרות לעשות את זה כרגע, בכל מקרה רק באופן כללי
רציתי לדעת אם התכשיר הזה בטוח, אם יכול להגרם לי נזק משימוש בו.
אם זה בסדר להשתמש בו בזמן שאני עדיין מטפל באקנה עם חומרים פעילים.
ואם באופן כללי הוא מומלץ לטיפול בצלקת שקועה (rolling scar).
לציין שהצלקת היא ממש קטנה ובקושי נראית לעין, כך שאפילו שיפור קטן
יפתור את הבעיה.
תודה מראש, עופר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ועוד משהו קטן
עופר25/08/2010עוד שאלה קטנה, האם החומר יכול ליצור מצב שנוצר יותר מדי עור או משהו כזה,
אם למשל אני שם את זה גם מסביב לצלקת זה עלול ליצור מצב שהעור מסביב יהיה "מורם" יותר?
או שזה לא פועל כך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
ד''ר אלכסנדר אלטס25/08/2010שלום שוב, עופר.
לא פורסם עד כה מחקר מבוקר כלשהו שמוכיח או שולל את יעילותו של התכשיר, לכן אין על מה להסתמך בתשובה על שאלתך.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
מטפל סיעודי: איך בוחרים נכון?
איך בוחרים מטפל סיעודי שיתאים ליקרים לנו מכל...כל הטיפים כאן
בחן את עצמך:
האם אתם מכורים לאינטרנט?
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)