מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- רוזציאה-דחוף!!!!!א18/04/2007
שלום !!!
אני חושבת שאני סובלת מרוזציאה ,אני כול הזמן מאדימה לסירוגין במצבים שונים. אני בת 18 זה התחיל לפני שנתיים, כיום זה לעיתים הרבה יותר קרובות מפעם, חשבתי מה יכל לגרום לחום בקיצוניות כזו, האם ייתכן שזה בגלל שימוש במייק אפ שמכיל חומרים כימיים כמו:טיטניום אוקסי שיכול לגרום לתגובה הזאת? פשוט כבר שנתיים אני משתמשת במוצר הספציפי הזה. איזה מרכיב יכול לגרום לבעיה הזאת שמצוי במוצרי קוסמטיקה?
להתייחסותכם המהירה ,תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רוזציאה
לימור20/04/2007רופאת עור המליצה לי על תכשיר חדש קוראים לו רוביאלין. הוא אמור לעזור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאפרת
א20/04/2007איפה אפשר לקנות אותו ?כמה הוא עולה? תודה.
נ"ב
אני מקווה בשבילך שהןא תכשיר עם כמה שפחות חומרים כימיקליים. מפני שהם מזיקים לכול עור ועלולויםלגרום לגירוי כמו שיש לנו(אדמימות)) ובמיוחד עור עם רוזציאה שכול תכשיר ששמים על הפנים מעורר יותר רגישות!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרוזציאה
לימור21/04/2007אני קניתי אותו בניו פארם בצפת. הוא עלה משהו כמו 170 ש"ח - יקר אבל שווה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסובלת מרוזציאה
ד''ר אלכסנדר אלטס23/04/2007שלום שירן.
רוזציאה בגילך - דבר נדיר ביותר, לכן מומלץ להתייעץ עם רופא עור שלך בכדי להגיע לאבחנה וטיפול בהתאם לה.
בהצלחה,
ד"ר אלטס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)