רוזציאה-דחוף!!!!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רוזציאה-דחוף!!!!!
    א
    18/04/2007

שלום !!!

אני חושבת שאני סובלת מרוזציאה ,אני כול הזמן מאדימה לסירוגין במצבים שונים. אני בת 18 זה התחיל לפני שנתיים, כיום זה לעיתים הרבה יותר קרובות מפעם, חשבתי מה יכל לגרום לחום בקיצוניות כזו, האם ייתכן שזה בגלל שימוש במייק אפ שמכיל חומרים כימיים כמו:טיטניום אוקסי שיכול לגרום לתגובה הזאת? פשוט כבר שנתיים אני משתמשת במוצר הספציפי הזה. איזה מרכיב יכול לגרום לבעיה הזאת שמצוי במוצרי קוסמטיקה?
    להתייחסותכם המהירה ,תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רוזציאה-דחוף!!!!!

הוספת תגובה

• רוזציאה

לימור
    20/04/2007

רופאת עור המליצה לי על תכשיר חדש קוראים לו רוביאלין. הוא אמור לעזור.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאפרת

א
    20/04/2007

איפה אפשר לקנות אותו ?כמה הוא עולה? תודה.
    נ"ב
    אני מקווה בשבילך שהןא תכשיר עם כמה שפחות חומרים כימיקליים. מפני שהם מזיקים לכול עור ועלולויםלגרום לגירוי כמו שיש לנו(אדמימות)) ובמיוחד עור עם רוזציאה שכול תכשיר ששמים על הפנים מעורר יותר רגישות!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רוזציאה

לימור
    21/04/2007

אני קניתי אותו בניו פארם בצפת. הוא עלה משהו כמו 170 ש"ח - יקר אבל שווה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סובלת מרוזציאה

ד''ר אלכסנדר אלטס
    23/04/2007

שלום שירן.

רוזציאה בגילך - דבר נדיר ביותר, לכן מומלץ להתייעץ עם רופא עור שלך בכדי להגיע לאבחנה וטיפול בהתאם לה.

בהצלחה,
    ד"ר אלטס

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו