שאלה לי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה לי
    אירית
    04/09/2010

בבוהן ברגל, לפי שמונה חודשים הופיע כתם עגול שחור בהמשך רקע צהוב ועוד כתם קטן ושחור בצד השני של הבוהן.

ניגשתי לרופאת עור שאמרה בתוקף שלא מדובר בפטריה, שאולי זהו שטף דם, שאמתין שאגדל, הכתם הקטן נעלם עם הזמן והכתם הגדול התקדם ולפני כחודש נפלה הציפורן ונותר רק קצת צהוב. בשבוע שעבר הלכתי לרופא עור (אחר) שאמר שהוא רואה שאריות של פטריה ונתן לי mycoster 8%, התחלתי לשים את הלק והעור מסביב לציפורן התחיל להתקלף (זה הרבה יותר בולט שאריות הפטריה או מה שיש שם).

כיוון שהתור הזמין לרופא שלי הוא רק לעוד שבועיים, רציתי לדעת האם בכלל רצוי להמשיך לשים את החומר הזה, והאם יש חומר אחר ללא מרשם רופא שאוכל לטפל ולא להזניח. קראתי שיש לק אחר ששמים אותו פעם בשבוע ואפילו ניתן לשים עליו לק אותו ניתן לרכוש ללא מרשם רופא.

האם זה נכון? האם זה טוב? מה השם שלו? והם אוכל לרוכשו ולעבור אליו מיד בהמשך לטיפול בלק שאני משתמשת.

תודה רבה מראש, חג שמח ושנה טובה!!!!!!!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה לי

הוספת תגובה

• תשובה

ד''ר צחי שלקוביץ
    05/09/2010

אירית
    אין כל דרך לענות על שאלתך בלי לראות במה מדובר.
    בברכת שנה טובה
    ד"ר שלקוביץ

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו