מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה ליאירית04/09/2010
בבוהן ברגל, לפי שמונה חודשים הופיע כתם עגול שחור בהמשך רקע צהוב ועוד כתם קטן ושחור בצד השני של הבוהן.
ניגשתי לרופאת עור שאמרה בתוקף שלא מדובר בפטריה, שאולי זהו שטף דם, שאמתין שאגדל, הכתם הקטן נעלם עם הזמן והכתם הגדול התקדם ולפני כחודש נפלה הציפורן ונותר רק קצת צהוב. בשבוע שעבר הלכתי לרופא עור (אחר) שאמר שהוא רואה שאריות של פטריה ונתן לי mycoster 8%, התחלתי לשים את הלק והעור מסביב לציפורן התחיל להתקלף (זה הרבה יותר בולט שאריות הפטריה או מה שיש שם).
כיוון שהתור הזמין לרופא שלי הוא רק לעוד שבועיים, רציתי לדעת האם בכלל רצוי להמשיך לשים את החומר הזה, והאם יש חומר אחר ללא מרשם רופא שאוכל לטפל ולא להזניח. קראתי שיש לק אחר ששמים אותו פעם בשבוע ואפילו ניתן לשים עליו לק אותו ניתן לרכוש ללא מרשם רופא.
האם זה נכון? האם זה טוב? מה השם שלו? והם אוכל לרוכשו ולעבור אליו מיד בהמשך לטיפול בלק שאני משתמשת.
תודה רבה מראש, חג שמח ושנה טובה!!!!!!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד''ר צחי שלקוביץ05/09/2010אירית
אין כל דרך לענות על שאלתך בלי לראות במה מדובר.
בברכת שנה טובה
ד"ר שלקוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)