מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פצעים וכתמים אדומים על הפנים.נופר09/09/2010
אני בת 19 וסובלת מפצועונים שמשאירים כתמים אדומים בכל אזורי הפנים.
פניתי לרופא עור והוא נתן לי סבון לפנים בשם דרמקס ומשחת אדפרין לשים בלילה.
מהם הוראות השימוש למשחה אדפרין? כמה לשים? האם לשים רק על פצעים וכתמים בצורה נקודתית? להשאיר לכל הלילה?
אחרי כמה זמן אני אמורה להתחיל לראות תוצאות?
והאם בסבון שהוא נתן לי כדי להתשמש גם בערב לפני מריחת האדפירין? או רק בבוקר (הרופא אמר בוקר אבל נראה לי הגיוני שצריך לנקות את הפנים עם סבון לפני מרחת האדפירין אז אני משתמשת בו גם בלילה)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שגיא
שגיא10/09/2010ממליץ לך על אזומד מבהיר לי זה אזר קצת לנמשים.
יכלה לחייג אלי אתן לך טיפים 0504877997* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפצעים וכתמים אדומים על הפנים
ד''ר צחי שלקוביץ12/09/2010נופר שלום
בסבון ניתן להשתמש לפי הצורך וההרגשה.
את האדפרין שמים בלילה . המלצתי הינה לא למרוח ללילה שלם אלא לתת לעור להתרגל במשך מספר ערבים כאשר עולים כל ערב במשך הזמן בהדרגתיות עד שמגיעים ללילה מלא.
בברכת חתימה טובה
ד"ר שלקוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)