פצעונים.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פצעונים.
    נעה
    09/09/2010

היי,
    יש לי בעייה של פצעונים קטנים כאלו, בגוף,סוג של נקודות שבתוכם גודלת שיערה,הפצעונים מופיעים לי בעיקר ברגליים,בצד החיצוני של הרגליים,ובטוסיק,כל הטוסיק שלי מלא נקודות קטנות כאלו במרווחים ממש ממש מזעריים,כשחלקם מתחת לעור וחלקם בולטים וניתנים ללחיצה,הייתי אצל כמה רופאי עור שראו את הפצעונים ברגליים וניתו לתת לי כמה סוגי משחות שומניות שאלו שלא עזרו.
    האם יש למישהו רעיון?
    (קראתי בפורום מסוים שכדי למנוע את השערות האלו ניתן לקנות ספיריט סליציל 2% להמיס לתוכו 2 כדורי אספרין (???) ולמרוח על העור לפני שינה-הבנתי שזה יקלף את העור בעדינות ויעזור למנוע את המצב,)

תודה רבה על העזרה וחג שמח!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פצעונים.

הוספת תגובה

• פצעונים

שגיא
    10/09/2010

חחח למי אין פצעונים פה ושם. תכירי מישהו שיאהב אותך עם הפצעים .
    אני מוכן להכיר :) . 0504877997 היועץ.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פצעונים

ד''ר צחי שלקוביץ
    12/09/2010

נעה שלום
    אין לי כל דרך לענות על שאלתך בלי לראות במה מדובר. אין לי נסיון בשיטת הטיפול שתארת.
    בברכת חתימה טובה
    ד"ר שלקוביץ

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו