מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פצעונים.נעה09/09/2010
היי,
יש לי בעייה של פצעונים קטנים כאלו, בגוף,סוג של נקודות שבתוכם גודלת שיערה,הפצעונים מופיעים לי בעיקר ברגליים,בצד החיצוני של הרגליים,ובטוסיק,כל הטוסיק שלי מלא נקודות קטנות כאלו במרווחים ממש ממש מזעריים,כשחלקם מתחת לעור וחלקם בולטים וניתנים ללחיצה,הייתי אצל כמה רופאי עור שראו את הפצעונים ברגליים וניתו לתת לי כמה סוגי משחות שומניות שאלו שלא עזרו.
האם יש למישהו רעיון?
(קראתי בפורום מסוים שכדי למנוע את השערות האלו ניתן לקנות ספיריט סליציל 2% להמיס לתוכו 2 כדורי אספרין (???) ולמרוח על העור לפני שינה-הבנתי שזה יקלף את העור בעדינות ויעזור למנוע את המצב,)
תודה רבה על העזרה וחג שמח!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פצעונים
שגיא10/09/2010חחח למי אין פצעונים פה ושם. תכירי מישהו שיאהב אותך עם הפצעים .
אני מוכן להכיר :) . 0504877997 היועץ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפצעונים
ד''ר צחי שלקוביץ12/09/2010נעה שלום
אין לי כל דרך לענות על שאלתך בלי לראות במה מדובר. אין לי נסיון בשיטת הטיפול שתארת.
בברכת חתימה טובה
ד"ר שלקוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)