מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה בקשר למינוציקליןרונה11/09/2010
היי
אני בת 22 עם אקנה וסימנים אדומים על הפנים , התחלתי לקחת לפני שבוע בערך את המינוציקלין...
מתי אני יכולה לראות תוצאות?
האם אני יכולה להיחשף לשמש עם קרם הגנה ??
והאם אני יכולה לשלב את הכדור עם כדור לכאבים כמו אדוויל ג'ל???
והאם מישהו שמע על רבקה זיידה??? הבנתי שהיא קוסמטיקאית שעושה "קסמים" עם האקנה....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מינוציקלין
ד''ר צחי שלקוביץ12/09/2010רונה שלום
טיפול במינוציקלין דורש כחודשיים עד שלושה על מנת לראות תוצאות משמעותיות. חשיפה לא מבוקרת לשמש בזמן טיפול במינוציקלין עלולה לגרום לפיגמנטציה.
ניתן לשלב מינוציקלין עם אדויל.
בברכת חתימה טובה
ד"ר שלקוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מכירה את רבקה
יעל13/09/2010אחותי טופלה אצלה בקשר לכתמים שהיו לה על הפנים אחרי שהיא הלכה להמון מקומות ולא ראתה שום שיפור.אחרי טיפול אחד באמת כל הכתמים ירדו לה ואחותי הפכה מאז לחסידה שלה ומפנה אליה המון חברות עם כל מיני בלאגן בעור....גם אותי היא כל הזמן משכנעת שאלך אבל יש לי עור טוב ובינתיים אני לא זקוקה לשינוי מי יודע מה בעור. היא גם אמרה שמדובר באישה מדהימה ואם אין צורך בטיפול או במוצרים היא לא דוחפת סתם כמו קוסמטיקאיות...
בהצלחה,יעל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)