שאלה בקשר למינוציקלין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה בקשר למינוציקלין
    רונה
    11/09/2010

היי
    אני בת 22 עם אקנה וסימנים אדומים על הפנים , התחלתי לקחת לפני שבוע בערך את המינוציקלין...
    מתי אני יכולה לראות תוצאות?
    האם אני יכולה להיחשף לשמש עם קרם הגנה ??
    והאם אני יכולה לשלב את הכדור עם כדור לכאבים כמו אדוויל ג'ל???

והאם מישהו שמע על רבקה זיידה??? הבנתי שהיא קוסמטיקאית שעושה "קסמים" עם האקנה....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה בקשר למינוציקלין

הוספת תגובה

• מינוציקלין

ד''ר צחי שלקוביץ
    12/09/2010

רונה שלום
    טיפול במינוציקלין דורש כחודשיים עד שלושה על מנת לראות תוצאות משמעותיות. חשיפה לא מבוקרת לשמש בזמן טיפול במינוציקלין עלולה לגרום לפיגמנטציה.
    ניתן לשלב מינוציקלין עם אדויל.
    בברכת חתימה טובה
    ד"ר שלקוביץ

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני מכירה את רבקה

יעל
    13/09/2010

אחותי טופלה אצלה בקשר לכתמים שהיו לה על הפנים אחרי שהיא הלכה להמון מקומות ולא ראתה שום שיפור.אחרי טיפול אחד באמת כל הכתמים ירדו לה ואחותי הפכה מאז לחסידה שלה ומפנה אליה המון חברות עם כל מיני בלאגן בעור....גם אותי היא כל הזמן משכנעת שאלך אבל יש לי עור טוב ובינתיים אני לא זקוקה לשינוי מי יודע מה בעור. היא גם אמרה שמדובר באישה מדהימה ואם אין צורך בטיפול או במוצרים היא לא דוחפת סתם כמו קוסמטיקאיות...
    בהצלחה,יעל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו