בעיות עור אסתטיות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיות עור אסתטיות
    אביבה
    26/09/2010

סובלת מכתמים קההים מאוד באזור המשפעה ובית השחי . בנוסף כתמים נוספים מופיעים על גופי בגב בבטן וברגליים. צבע העור שלי אינו אחיד וזה ממש מכוער. גם בצידי הפנים מופיעים ל יכתמים קההים וגם מתחת לשפה.בנוסף יש לי קרטוזיס פילאריס מה שעוד יותר מכביד על העור וגם שיעור שאני מטפלת בו בלייזר אך הגילוח הורג לי את העור. כל שיטת להסרת שיער פוגעת בעור שלי בצורה אחרת...השעווה והמכונה מחמירות את הפעצים ומצמיחות שיעור מתחת לעור ובנוסף יוצאים לי נימים..הגילוח משפשפף לי את העור וגורם למעין שפשפת ויוצאים לי פצעים והעור שורף מאוד והשיער גדל מאוד מהר אפילו שאני מטופלת בלייזר..הלייזר גורם לכתמים בעור אפילו שאני עושה ipl בדרגה נמוכה מאוד ולא נחשפת לשמש בכלל (בעיקר מבושה) מה עליי לעשות מה השיטה הכי טובה עבורי להסיר שיער עם כל שיטה גורמת לי עוול אחר? מה עליי לעשות עם הכתמים ? האם מריחת שמן רימונים יכול לעזור לפיגנמטציה? או אכילת רימונים. הייתי כבר אצל אלפי רופאי עור וכולם ניפנפו אותי עם מרשם משחות לא מועילות או באמירה של אין מה לעשות עם זה..נואשת..בבקשה תעזרו תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיות עור אסתטיות

הוספת תגובה

• שמות משחות אותן ניסיתי

אביבה
    26/09/2010

רשימה מקוצרת של הניסיונות הכושלים...
    עבור קרטוזיס פילאריס:
    אקנהמיצין
    פוסידין
    אפלומיצין
    יו לקטין
    אמול
    קרם גוף של סבוקלם
    פילינג עם שמנים עטריים
    סבונים של סבתא ג'מילה
    לפיגמנטציה:
    ציקלודם סי (ניסיון לטפל בכתמים כפיטריה כנראה אבל הם לא..)
    מריחת מיץ לימון להבהרה
    אחד הכתמים נבע כתוצאה של חמצון שיער..
    אני ממש אשמח לעוד הצעות ומוכנה לנסות הכל כדי לטפל בעורי.
    תודה..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

ד''ר צחי שלקוביץ
    26/09/2010

אביבה שלום
    אין כל דרך לענות על שאלתך בלי לראות במה מדובר.
    בברכת חג שמח
    ד"ר שלקוביץ

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו