מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- טיפולאנה26/09/2010
מה הטיפול הכי טוב לעור פנים רגיש/יבש/אדמומי/אקנתי?
כדורים או משחות?
ותוך כמה זמן אפשר לעשות תפנים לחלקות?
ועוד שאלה קטנה, אני עושה שעווה בפנים, האם שעווה מפריע לעור הפנים ועושה תפנים לעור מגעיל? אני משתמשת בכדורי דיאנה אמרו לי זה גם עוזר לאקנה להיעלם, בכל זאת שאני עושה שעווה יהיה לי פנים חלקות?
בקשה תענו לי חשוב לי מאוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנה היי, יש לי בעיה זהה
רוית29/09/2010גם לי יש עור עם פצעונים ושחורים, וגם אצלי הוא יבש מאוד ולכן אדמומי.
לצערי ניסיתי כמעט את כל התכשירים הקיימים בשוק- והאדמומיות מעולם לא עברה לי.
אשמח אם תוכלי לומר לי אם מצאת תכשירים שכן עוזרים לך. אני אשמח אם תשאירי אפילו מייל (כי עור שיש בו פצעים מחד והוא יבש מאידך זו בעיה מאוד נדירה, ולכן קשה למצוא טיפול שיטיב עם הפצעים אבל לא ייבש את העור ויגרה אותו, או להיפך)- או שתשלחי לי מייל- המייל שלי: ravitashk ביאהו. כמובן שאשמח גם להמלצות לטיפול לעור כמו שלי ממנהל הפורום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעור רגיש
ד''ר צחי שלקוביץ03/10/2010אנה שלום
אין כל דרך לענות על שאלתך בלי לראות במה מדובר ולגבי השעווה זוהי שאלה של ניסוי ולמידה.
בברכה
ד"ר שלקוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)