מינוציקלין ולוק

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מינוציקלין ולוק
    בר
    05/10/2010

שלום ,

היום הייתי אצל רופא העור וביקשתי את הכדור רואקוטן , הרופא הסתכל על הפנים והגב שלי .. ואמר שאני לא במצב חור אחמור כל כך אבל בכל זאת יתן לי בדיקות דם בשביל התחיל לקחת את הכדור .. לאחר מכן אמרתי לו שיש לי עור נורא נורא רגיש והוא מטבעו יבש ומגרד וככול הנראה שהרואקוטן יגביר את היובש...אז הוא אמר לי שבנתיים אני אנסה לקחת את הכדור "מינוציקלין" (שלקחת בעבר והוא לא עזר) פעמיים ביום לעומת פעם שעברה שלקחתי כדור אחד. הוא אמר שאני אקח את הכדור למשך 20 ימים ואם לא יהיה שיפור ככול הנראה אני יתחיל עם רואקוטן (אני יודעת וגם הרוקח אמר שלא רואים את ההשפעות של מינוציקלין אחרי 20 ימים ), ועם הכדור הוא נתן לי את המשחה לוקסיד 0.05% ואמר לי עדיין לא להשתמש בה רק בעוד כ3 שבועות שמזג האוויר יתקרר .

1.האם ליקחת הכדור בפעם השנייה פעמיים ביום תראה שיפור אחרי 20 ימים ? או שחבל לי לקחת אותה וסתם האקנה תתפרץ יותר ואני אצתרך להפסיק אותה ?

2. אני גם נוטלת כדור ששמו לורטדין (הכדור אינו קבוע הוא רק למשך שבוע ).. האם מותר לי להתחיל ליטול את מינוציקלין כאשר אני נוטלת גם את לורטדין ?

תודה מראש , בר
    (גיל 15)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מינוציקלין ולוק

הוספת תגובה

• מינוציקלין ולוק - תגובה

ד''ר אלכסנדר אלטס
    06/10/2010

בר, שלום.

אין באפשרותנו בפורום לחוות דעת על הטיפולים והחלטות של עמיתנו. עם זאת זכותך לבקש דעיה נוספת של רופא עור אחר במסגרת הקופה, בה את מבוטחת.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו