מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הזרקת סילקון בצידי האף והפהרובי24/11/2007
שלום רב
לפני שבועיים הוזרק לי סילקון בצדי האף והפה ונאמר לי שלא יגרם לי כל נזק אם מזריקים את הסילקון ב4-5 שלבים ובין הזרקה להזרקה צריך להמתין חודש ימים. הוזרק לי רק פעם ראשונה ואני מאוד חוששת להמשיך להזריק עוד סיליקון בגלל שקראתי שהסיליקון יוצר גושים שעלולים לנוע בגוף וגם מסוכן. שאלתי האם מהזרקה אחת עלול להיגרם לי נזק כל שהוא? והאם אפשר להזריק חומר מילוי בטוח שלא נשאר בגוף באותם המקומות בלי שיגרם לי כל נזק, ואם כן על איזה חומר מילוי בטוח מומלץ.
בתודה רובי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הזרקת סילקון בצידי האף והפה
ד''ר צחי שלקוביץ25/11/2007רובי שלום
א. התשובה התאורטית היא כן, אם כי מעשית הסיכוי לכך הוא די נמוך.
ב. אני אישית איני מזריק למטופלים חומרי מילוי זמניים באזורים בהם הוזרק סיליקון, אך אני מניח שישנם רופאים בעלי גישות אחרות.
בברכה
ד"ר שלקוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
מטפל סיעודי: איך בוחרים נכון?
איך בוחרים מטפל סיעודי שיתאים ליקרים לנו מכל...כל הטיפים כאן
בחן את עצמך:
האם אתם מכורים לאינטרנט?
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)