שימוש ב NOXA CORN שגרם לשלפוחית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שימוש ב NOXA CORN שגרם לשלפוחית
    אור
    10/10/2010

שלום,
    לפני כשנה התפתחה לי יבלת על אצבע כף היד, שהתעלמתי ממנה כי חשבתי שאין מה לעשות איתה (לפי חיפוש באינטרנט, ותמונות שראיתי, זו כנראה יבלת ויראלית. אני מציינת זאת למקרה שיש כמה סוגי יבלות...).

בהתייעצות עם רוקח בשבוע שעבר, התחלתי לטפטף טיפת NOXA CORN פעמיים ביום על היבלת. הרוקח אמר לי למרוח וזלין מסביב ליבלת ע"מ ששאר העור לא יבוא במגע עם התכשיר.
    אתמול לא היה לי וזלין, אז ניסיתי לטפטף רק על היבלת ומיד לנקות שאריות מסביב עם טישו, אך הבוקר צמחה לי שלפוחית מסביב לכל היבלת.

1. האם השלפוחית נגרמה כתוצאה ממגע התכשיר עם העור הבריא, או כחלק מהליך הטיפול ביבלת?
    2. האם אפשר לחזור ולהשתמש בתכשיר כרגיל, (כולל מריחת הווזלין מסביב ליבלת) או שיש להמתין שהשלפוחית תעבור?
    3. האם לחכות שהשלפוחית תיעלם מעצמה או "לעזור" לה איכשהו?

כמו כן הייתי שמחה לדעת מה אמור לקרות בסוף הטיפול ב- NOXA CORN. האם כעבור שבועיים היבלת אמורה פשוט להיעלם?

תודה רבה מראש!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• העברת הודעה לפורום אחר

ד''ר מיכאל שוחט
    12/10/2010

לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href='Forums/פורום_מחלות_עור_ומין' id=link]מחלות עור ומין[/a].

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו